Siyaset

Nurcan Kuşcu, Adaylık açıklaması

Cumhuriyet halk Partisi Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten Nurcan Kuşcu, belediye başkan aday adaylığını açıkladı

SON GÜNDE CHP’DE SÜRRPİZ ADAY ADAYI: NURCAN KUŞCU

Cumhuriyet halk Partisi Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten Nurcan Kuşcu, belediye başkan aday adaylığının son gününde, ‘Kadınların sesi olmak; kadınları en güzel şekilde temsil etmek, demokrasinin güzelliğini herkese göstermek; 35 senedir içinde yaşadığım Körfez’e hizmet etmek, Körfez’i cazibe merkezi haline getirmek için aday oldum’ diyerek; aday adaylığını açıkladı. Körfez İlçe Parti binasında gerçekleştirilen aday adaylığı açıklamasına; katılım oldukça yoğundu. Adaylık açıklamasına; önceki dönem ilçe başkanlarından Tuman Kayalı, Bülent Yıldız; Cevdet Şahin ve Mehmet Miroğlu’da destek verdi. Ayrıca bir önceki gün aday adaylığını açıklayan Bozkurt Uslu ve Tayfun Balıkçı’da, Nurcan Kuşcu’nun aday adaylığı açıklamasında hazır bulundular. Aday adaylığı dosyasını ilçe başkanı Gülseren Solmaz Altunal’a teslim eden Nurcan Kuşçu, “Fabrikaların, limanların bulunduğu önemli bir sanayi kentinde yaşıyoruz. Buna rağmen Körfez’de yaşayan insanlar bu imkânlardan yeterince yararlanamıyor. Böyle bir zenginliğin olduğu yerde işsiz insan olmaması gerekir. Şayet bana görev verilirse; istihdam konusunda Körfez’i hak ettiği yere getireceğim. Kendi zenginliğimizi ve kendi imkânlarımızı en güzel şekilde bilmemiz ve bundan faydalanmamız gerekir’ dedi.

CHP, YEREL YÖNETİMLERDE BİR ÇAREDİR

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel yönetimlerde tek çare olduğunu belirten Nurcan Kuşçu, “ Bu gün kadınlarımız ve çocuklarımız Körfez’de istediği gibi yaşayamıyor. Ben bir kadın olarak aday adayı oldum. CHP gibi bir partide, bir kadın aday adayının olması gerektiğini düşündüğüm için aday adayı oldum. 35 yıldır Körfez’de ikamet ediyorum. Körfez’in sorunlarını çok iyi biliyorum. Şayet bana görev verilirse; en güzel şekilde hizmet edeceğimi de biliyorum. Sorunları da en güzel şekilde çözeceğime inancım tamdır. Sorunları çözeceğime söz veriyorum. Şayet bana göre verilirse, Körfez’de yapacağım projeleri daha geniş kapsamlı bir şekilde açıklayacağım’ dedi.

Adaylık dosyasını alan Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal ise; Nurcan Kuşçu’ya başarılar dilediğini belirterek, ‘ Kendisine bu çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum.”dedi.

 

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir