Güncel

Özlü Koltuğunu Minik Semiha’ya Devretti  

Özlü,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu Yeniköy Denizdibi İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Semiha Öz’e devretti.

Başkan Özlü Koltuğunu Minik Semiha’ya Devretti  

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu Yeniköy Denizdibi İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Semiha Öz’e devretti.

Her yıl 23 Nisan’da geleneksel hale gelen baÅŸkanlık koltuÄŸuna çocuklar oturmaya devam ediyor. BaÅŸiskele’de geleceÄŸin hazinesi çocuklara her zaman ayrı bir önem ve deÄŸer veren BaÅŸkan M. Yasin Özlü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçenin güzide okullarından Yeniköy Denizdibi Ortaokulu Müdürü Tuncay Altun, öğretmen Merve Ayaz, öğrenciler Semiha Öz, DoÄŸa Güler ve Ä°brahim Karaduman’ı belediyede ağırladı.

23NisanKoltukDevretme
23NisanKoltukDevretme

Misafirleriyle bir süre sohbet eden Başkan Özlü, temsilî olarak koltuğunu ilkokul öğrencisi Semiha Öz’e devretti.Koltuğa oturur oturmaz ilk talimatını okulu için veren Başiskele Belediyesi’nin minik Başkanı Semiha Öz, Park ve Bahçeler Müdürünü telefonla arayarak okul bahçesindeki çimlerin biçilmesini istedi.

Renkli ve keyifli anlara sahne olan görüşme sonrası misafirleri ile hatıra fotoğrafı çektiren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, minik misafirlerinin bayramlarını tebrik ederek, onlara çeşitli hediyeler verdi ve geleceğin teminatı çocuklara sağlıklı ve başarılı günler diledi.

BaÅŸkan Özlü, minik kardeÅŸlerinin nezdinde tüm çocukların da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutlayarak, yarın BaÅŸiskele Sahili’nde gerçekleÅŸtirilecek 23 Nisan Çocuk Şöleni’ne tüm çocukları aileleriyle birlikte davet etti.

19

20

21

Ä°lgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir