M. Yasin Özlü

Güncel

Özlü Koltuğunu Minik Semiha’ya Devretti  

Özlü,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu Yeniköy Denizdibi İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Semiha Öz’e devretti.

Yaşam

Başkan Özlü’den Hasta ve Yaşlı Ziyareti

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçede ikamet eden hasta ve yaşlı büyüklerini ziyaret etti.

Yaşam

Başiskele’de İkinci Güzel İşler Dönemi Resmen Başladı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda yeniden Başiskele Belediye Başkanı seçilen M. Yasin Özlü, mazbatasını alarak Başiskele’de ikinci dönemine resmen başladı.

Siyaset

Özlü: İlk Günkü Aşkla Daha Çok Çalışacağız

Cumhur İttifakı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü, Daha önce Yeniden Refah Partisi eski ilçe başkanları ve Türkiye İttifakı Partisi’nden de destek alarak gücüne güç katmıştı.

Güncel

Yeni Modern Kapalı Pazarlar Kazandıracağız

Başiskele Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı M. Yasin Özlü, hem pazarcı esnafıyla hem de alışveriş yapan hemşehrileriyle kucaklaştı.

Siyaset

Yasin Özlü’ye destek çığ gibi büyüyor

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye destek çığ gibi artmaya devam ediyor. Yüzlerce eski Yeniden Refah Partisi üyesi daha Başiskele'de Cumhur İttifakı’nı desteklediklerini açıkladı.

Güncel

Başkan Özlü’den Tıp Bayramı Buluşması

Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle, ilçedeki sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Güncel

Başkan Özlü: Başiskele’nin marka değeri yükselecek

Gümüşhane Pirahmet Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele'nin marka değerini yükseltmeye devam edeceklerini söyledi.