Gündem

Rotary Kulübü Ralli Pilot Hakan Gürel’i Ağırladı

Rotary Kulübü Ralli Pilot Hakan Gürel’i Ağırladı
İzmit Rotary Kulübü haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının onur konuğu İzmitli ralli pilot Hakan Gürel oldu.İzmit Rotary Kulübü haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının onur konuğu İzmitli ralli pilot Hakan Gürel oldu. Gürel katılımcılara ileri sürüş teknikleri hakkında bilgiler aktardı

Rotary Kulübü Ralli Pilot Hakan Gürel'i Ağırladı....
Rotary Kulübü Ralli Pilot Hakan Gürel’i Ağırladı….

İzmit Rotary Kulübü haftalık olağan toplantısını yaz ayları olmasına rağmen geniş katılımla gerçekleşti. Toplantının sponsorluğu kulüp üyesi copilot Çağatay Kolaylı üslendi. İzmitli ralli pilot Hakan Gürel sunumunda katılımcılara ileri sürüş teknikleri hakkında bilgiler aktardı.

Rotary Kulübü Ralli Pilot Hakan Gürel'i Ağırladı.
Rotary Kulübü Ralli Pilot Hakan Gürel’i Ağırladı.

TEŞEKKÜR EDİP HEDİYE TAKDİM ETTİ
Geçtiğimiz ay İzmit Rotay Kulübü Başkanlığına getirilen Hüseyin Alçıoğlu ikinci toplantısını geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Toplantıda Hüseyin Alçıoğlu ; fon yartma yaz toplantı sponsoru, dönem sekreteri ⁨Rtn. Çağatay Kolaylı⁩ ve konuk konuşmacı motor sporları sevdalısı pilot Hakan Gürel’e katılımlarından ve keyifli sunumları için teşekkür etti. Ardından imzalı kulüp flaması ve Atatürk rozeti hediye etti. 1974 İzmit doğumlu olan Gürel evli ve iki çocuk babası. Kurumsal bir firmada bölge müdürü olarak görev yapan Gürel aynı zamanda ralli pilotluğu yapıyor.

İlgili Makaleler