Politika

Saadet Partisi kuruluşunun 22. yılını kutladı

Saadet Partisi sosyal medya hesaplarından yayınlanan video; “Burada Buluşuyoruz!  #SaadetBurada22Yaşında” notuyla paylaşıldı.

20 Temmuz 2001 yılında Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın önderliğinde ve Recai Kutan’ın genel başkanlığında kurulan Saadet Partisi 22 yılı geride bıraktı.

Saadet Partisi’nin farklı dönemlerinden görüntülerin ekrana getirildiği videoda; birlik, beraberlik ve mücadele vurgusu yapıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun öncülüğüyle Meclis’te kurulan Saadet Partisi Grubu’nun görüntüleriyle video sona erdi.  

“Burada birleşiyoruz!” başlığıyla yayınlanan videoda “Umudumuz, inancımız, mücadelemiz; 22 yıldır burada! Kendini haklı gösterenlere karşı; tarihin haklı çıkardıkları burada! Şahsını üstün tutanlara karşı; hakkı üstün tutanlar… İtibarı gösterişte arayanlara karşı; yüreklerde itibar bulanlar burada! Yanlışlarının bedelini millete ödetenlere karşı; milletine yanlış yapmayanlar… Nefret tohumları ekenlere karşı; birlikteliği filizlendirenler burada! Bir kez bu kutlu yürüyüşe çıktıktan sonra aldanmayanlar ve hiç aldatmayanlar, yalpalamayanlar, dosdoğru yürüyenler,  güce teslim olmayanlar burada! Bayrağına ve milletine olan aşkıyla, inanç, azim ve kararlılıkla; kuruluşunun 22. yılında Saadet Burada!” ifadelerine yer verildi.

 

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

İlgili Makaleler