Politika

Saadet Partisi’nden siyasi partilere bayram ziyareti

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekilimiz Mahmut Arıkan, Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan ve GİK Üyesi Halil İbrahim Akpınar'dan oluşan heyet Bağımsız Türkiye Partisi’ne bayram ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca ve GİK Üyesi Mehmet Fatih Akdağoğlu'ndan oluşan heyet Hür Dava  Partisi’ne bayram ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi  Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca ve GİK Üyesi Mehmet Fatih Akdağoğlu'ndan oluşan heyeti Milli Yol Partisi’ne bayram ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca ve GİK Üyesi Mehmet Fatih Akdağoğlu'ndan oluşan heyet Deva Partisi’ne bayram ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca ve GİK Üyesi Mehmet Fatih Akdağoğlu'ndan oluşan heyet Memleket Partisi’ne bayram ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca ve GİK Üyesi Mehmet Fatih Akdağoğlu'ndan oluşan heyet Halkların Demokratik Partisi’ne bayram ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan ve GİK Üyesi Halil İbrahim Akpınar'dan oluşan heyet Yeniden Refah Partisi’ne bayram ziyaretinde bulundu.

19

20

21

 

 

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler