Ekonomi

Şanlı:Tam bir hayal kırıklığı

TES Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Şanlı, dün gerçekleştirilen Kocaeli Üniversitesi promosyon ihalesinin tam bir hayal kırıklığı olduğunu söyledi.

Şanlı:Tam bir hayal kırıklığı

TES Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Şanlı, dün gerçekleştirilen Kocaeli Üniversitesi promosyon ihalesinin tam bir hayal kırıklığı olduğunu söyledi.

Türk Eğitim Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Yaşar Şanlı, Kocaeli Üniversitesi çalışanları için yapıaln promosyon ihalesine yetkili sendikadan başkasının katılmamasını eleştirdi. Yetkili sendikadan personel için gerçekçi adımlar atmasını isteyen Şanlı, kısa bir açıklama yaptı.

‘HAYAL KIRIKLIĞI’

Başkan Şanlı açıklamasında “Dün yapılan ihale promosyon sürecinde personel tam anlamıyla hayal kırıklığına uğramıştır. Hatta kendilerini sahipsiz ve değersiz hissetmişlerdir. Daha önceki açıklamamızda da anlam veremediğimizi belirttiğimiz; yalnızca yetkili sendikaların katılımına izin verilerek gerçekleştirilen promosyon ihalesi, tam anlamıyla hüsranla sonuçlanmıştır. Etkisizliğini bir kere daha kanıtlamış olan yetkili sendika, üniversite personelinin kendisine verdiği yetkiyi yine hayal kırıklıkları ile sonuçlandırmıştır” diye konuştu.

‘KOMİK MİKTAR’

Yetkili sendikanın ekonomik koşulları göz önüne alması gerektiğini belirten Şanlı, “Mevcut ekonomik şartlar ve memur maaşları göz önüne alındığında yakın geçmişte ihalesi gerçekleşen üniversitelerin almış oldukları promosyon miktarları karşısında Kocaeli Üniversitesi personeline layık görülen miktar çok komik kalmıştır. Son olarak Kocaeli Üniversitesi yönetiminden beklentimiz; personelinin karşı karşıya kaldığı bu bedel karşısında personeline sahipsiz ve değersiz olmadığını hissettirecek gerçekçi bir bedelle ihalenin sonuçlanması için adımlar atmaları yönünde olacaktır” dedi

19

 

20

21

İlgili Makaleler