Gündem

Sarı ; Ekonomik kriz de pandeminin üzerine denk geldi

Sarı ; Ekonomik kriz de pandeminin üzerine denk geldi

Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı, İzmit çarşısında esnafı ziyaret etti

Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı, İzmit çarşısında esnafı ziyaret etti. İKM Başkanı Murat Öztürk’ün daveti üzerine esnafla bir araya gelen Sarı, sendika üyelerinin İzmit çarşı esnafından alışveriş yapması için tavsiyede bulunacağını söyledi.

Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Murat Öztürk’ün davetiyle bugün Yürüyüş Yolu ve Fethiye Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaf ziyareti hakkında açıklamalarda bulunan İKM Başkanı Öztürk şunları söyledi: “Uzun zamandır yürüyüş yolu, Fethiye Caddesi, İstiklal Caddesi, Feridun Özbay Caddesi ve Hafız Şerif Sokak ile ilgili İzmit Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlarımızın çalışmaları vardı. Bundan önce de bir pandemi dönemi geçirdik. Ekonomik kriz de pandeminin üzerine denk geldi. Bu süreç içerisinde esnafımız sıkıntılar yaşadı.

alaattin sarı izmit çarşı esnafını gezdi.
alaattin sarı izmit çarşı esnafını gezdi.

ALIŞVERİŞ FİŞLERİ ÇOK ÖNEMLİ

 

Yürüyüş yolunun bitmesi, Fethiye caddesinin bitme aşamasına geldiği bu günlerde Lastik- İş Sendikası Genel Başkanımız Alaaddin Sarı’dan destek talebinde bulunduk. Lastik-İş’in sendikacılık yaptığı fabrikada 10 bin çalışan bulunmakta. Bu çalışanların İzmit merkezi ile iç içe olması, alışverişini İzmit esnafından yapması için başkanımıza temennide bulunduk. Fabrikaların çalışanlarına verdiği alışveriş fişlerinin İzmit esnafında kullanabilmesi konusunda görüşme yaptık. Lastik fabrikalarının özellikle çalışanlarına verdikleri alışveriş fişleri çok önemli.

19

BU BİR İLK OLDU

 

20

Bu fişlerin de tüm esnaflarımız ile anlaşılıp alışverişe sunulması için görüşmeler gerçekleştirdik. Bu anlamda Lastik-İş Genel Başkanımız Alaaddin Sarı’yı esnafımızla görüşleri için davet ettik. Başkanımız ziyaretleriyle esnafımıza manevi destek sağladı ve yönetim kurulu da bu konuda destek verdi. Kendilerine vermiş olduğu destek için teşekkür ederiz. Lastik-İş Sendikası’nın bu ziyareti bir ilk oldu. Çok kısa süre içerisinde diğer sendikaları ziyaret ederek sendika üyelerinin İzmit esnafından alışveriş yapması için destek isteyeceğiz.”

21

 

İlgili Makaleler