Alışveriş

Schafer Queen ve Glamor Collection, sofralara fonksiyonellik ve estetik katıyor

Özgün tasarım anlayışıyla bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Schafer, kısa zamanda Türk züccaciye sektörünün en saygın ve köklü kurumları arasında yerini aldı. Sadece 10 ürün çeÅŸidiyle baÅŸladığı yolculuÄŸunu, bugün itibarıyla 5 ayrı ana kategoride yüzlerce çeÅŸit ürünle hizmet veren dev bir marka haline gelerek sürdüren Schafer, tüketicilerin hayatını kolaylaÅŸtıran ürünleriyle dikkat çekiyor. Sektörde kendine özgü tasarım ve desenlerle rakiplerinden ayrılan Schafer, Glamor ve Queen yemek takımı serileri ile sofralara yeni bir hava kazandırıyor. Tamamen Schafer’a özel forma sahip bu iki seri, yeni desen ve renklerle geniÅŸlemeye devam ediyor.

Alışılmışın dışında formları sofralarınıza taşıyor

Pia Studio ile Schafer iÅŸ birliÄŸinden doÄŸan Queen Collection, sofraların vazgeçilmezi yuvarlak yemek takımlarına alışılmışın dışında bir dokunuÅŸ katarak estetiÄŸi sofralara taşıyor. Yuvarlak formdaki tabakların dış yüzeyine konumlandırılan yükseklik sayesinde, farklı bir boyut ve özel bir form kazanan Queen Yemek Takımı, modern sofraları tasarımın büyüsü ile tanıştırıyor.

Tasarım ve fonksiyonellik kavramları harmanlanarak hazırlanan koleksiyon; 12 adet 27 cm servis tabağı, 12 adet 22 cm yemek tabağı, 12 adet 20 cm pasta tabağı, 12 adet 14 cm çorba kasesi, birer 30 ve 35 cm oval tabak, 2 adet 22 cm oval tabak, 2’ÅŸer adet tuzluk, biberlik ve kürdanlık, 1 adet de çorba tenceresi ve kapağından oluÅŸuyor. Pia Studio ve Schafer iÅŸ birliÄŸinden doÄŸan Glamor Collection ise, sofraların aranan formu kare yemek takımlarına farklı bir dokunuÅŸ katarak sofraları modernize ediyor. Ä°ncelik ve hafiflik gözetilerek hazırlanan kare formdaki tabakların iç yüzeyine konumlandırılan yükseklik, tutma kolaylığı da saÄŸlayarak fonksiyonelliÄŸi temsil ediyor.

Zamansız bir tasarım anlayışıyla sofralara armaÄŸan edilen Glamor serisinde; 12 adet 26 cm servis tabağı, 12 adet 22 cm yemek tabağı, 12 adet 20 cm pasta tabağı, 12 adet 15 cm çorba kasesi, birer 25 ve 35 cm kayık tabak, 2 adet 22 cm kayık tabak, 2’ÅŸer adet tuzluk, biberlik ve kürdanlık, 1 adet de çorba tenceresi ve kapağı bulunuyor.

Schafer, her biri sofralara ayrıcalık katacak Schafer Queen ve Glamor Collection serilerine sahip olmak isteyen müÅŸterilerini kendilerine en uygun modelini seçmek için maÄŸaza ve online satış noktalarına davet ediyor.

19

Hibya Haber Ajansı

20

 

21

Ä°lgili Makaleler