Alışveriş

Schafer’dan Anneler Günü’ne özel hediyeler

Schafer, Anneler Günü’nde, “Her Anneye Schafer’’mottosuyla müÅŸterilerine hem yüksek kaliteli hem de şık hediye alternatifleri sunuyor. Schafer tarafından hazırlanan Anneler Günü ürün yelpazesinde yer alan Schafer Home ürün kategorisinden Pinco çift kiÅŸilik nevresim takımı, Rosemarry çift kiÅŸilik nevresim takımı, sofra kategorisinden ise Premium Touch kahve fincan seti, Fantasy kahve fincan seti, Schafer Fairy pasta servis seti ve Schafer Sweet kahvaltı takımı gibi farklı kullanım alanlarına uygun çeÅŸitli seçenekler bulunuyor.

Schafer Home kategorisinde yer alan Pinco ve Rosemarry çift kiÅŸilik nevresim takımının içinde 200×220 cm nevresim, 220×240 cm çarÅŸaf, 2 adet 50×70 cm yastık kılıfı yer alıyor. Kolay ütülenebilir özellikte kumaÅŸ dokusu ile pratik bir kullanım saÄŸlayan setler minimal desenleri ve pastel renkleri ile yatak odasında sadeliÄŸi seven tüketicilere hitap ediyor. Schafer sofra kategorisinde yer alan onlarca çeÅŸit üründen biri olan Premium Touch 2 KiÅŸilik, 4 parçalı porselen kahve fincanı seti gold detaylı gri ve beyaz renk seçeneÄŸiyle ikramlara zarafet katıyor. 6 kiÅŸilik ve 12 parçadan oluÅŸan Schafer Fantasy porselen kahve fincanı seti ise baharın renklerini taşıyan şık tasarımı ile ikramları güzelleÅŸtiriyor. Schafer Fairy pasta servis seti içeriÄŸinde yer alan toplam 18 parçadan oluÅŸan seramik pasta servis seti, 6 adet 20 cm pasta tabağı, 6 adet 10 cm çay tabağı, 6 adet çay bardağı ile annelerin birbirinden güzel ikramlarını sunmaları için şık bir hediye. Hepsi birbirinden zarif 4 farklı desen seçeneÄŸiyle Schafer müÅŸterilerine sunulan bu zarif set Anneler Günü’ne özel armaÄŸan seçenekleri içinde öne çıkıyor. Schafer Sweet 6 kiÅŸilik seramik kahvaltı takımı ise pazar sabahları bütün ailenin bir araya geldiÄŸi kahvaltı sofralarına renk katıyor. Sweet kahvaltı takımı içinde 6 adet 19 cm yuvarlak tabak, 4 adet 10 cm reçellik 10cm, 2 adet 11×24 cm ölçülerinde sunum tabağı ve 2 adet kâse bulunuyor. 2 farklı seçeneÄŸe sahip olan set modern desen ve tasarımıyla dikkat çekiyor.

Türkiye çapında 53 maÄŸazası ve 2.000 adedi aÅŸan satış noktasında sunduÄŸu özgün tasarımlı ve dayanıklı ürün çeÅŸitliliÄŸi ile sektörün öncü markası olan Schafer, züccaciyeden piÅŸirme grubu ürünlerine, küçük ev aletlerinden ev tekstiline uzanan geniÅŸ ve çeÅŸitli ürün yelpazesiyle Anneler Günü için binlerce çeÅŸit hediye seçeneÄŸi sunmasıyla da öne çıkıyor. Schafer, annelerine uzun yıllar kalıcı olacak özel bir armaÄŸan vermek isteyen müÅŸterilerini kendilerine en uygun hediyeyi seçmek için maÄŸaza ve online satış noktalarına davet ediyor.

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

Ä°lgili Makaleler