Alışveriş

Schafer’dan bahar aylarında mutfaklara yenilik

Sektördeki 25 yıllık tecrübesiyle 2004 yılından itibaren yenilikçi ve özgün tasarım anlayışıyla züccaciye sektöründe bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Schafer, müşterilerine yüksek kaliteli pişirme grubu ürünlerini sunmaya devam ediyor. Türkiye çapında 53 mağazası ve 2 bin adet satış noktasında sunduğu özgün, şık ve dayanıklı ürün çeşitliliği ile sektörün öncü markası olan W.Besteckhaus Schafer,  küçük ev aletlerinden züccaciyeye uzanan geniş ve çeşitli ürün yelpazesiyle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Son teknolojiyle üretilmiş fonksiyonel ürünler

Pişirme grubu kategorisinde yer alan Goldie Yanmaz Yapışmaz 7 Parça Siyah Tencere Seti, püskürtme özelliğiyle son teknoloji kullanılarak geliştirildi. Şık ve modern tasarımı ile beğenileri üzerinde toplayan Goldie Tencere Seti, ısıyı eşit bir derecede yayma özelliği ile gereksiz enerji tüketimini önlüyor.

İndüksiyon hariç tüm ocak tiplerine uygun olan ürünler kolay temizlenebilir olmasıyla da pratiklik sağlıyor. Setin içerisinde yer alan 18 santimetre derin tencere, 22 santimetre derin tencere, 26 santimetre tava ve 26 santimetre basık tencere birbirinden farklı yemekleri en lezzetli şekilde pişirmeye olanak sağlıyor. Tasarımı ve siyah renk üstünde yer alan gold detaylarıyla mutfaklara ayrı bir hava katan Goldie Yanmaz Yapışmaz Tencere seti düğün mevsimi yaklaşırken çeyiz hazırlayanların favorisi olmaya aday.

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

İlgili Makaleler