Siyaset

Selvi bu kez MHP’ye gitti

Ferhat Selvi, Körfez’deki temasları kapsamında geçtiğimiz gün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Teşkilatına konuk oldu.

 

Selvi bu kez MHP’ye gitti

AK Parti’nin ilimizdeki en genç belediye başkan aday adayı olan ve bu kapsamda saha çalışmalarını sürdüren Ferhat Selvi, Körfez’deki temasları kapsamında geçtiğimiz gün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Teşkilatına konuk oldu. Cumhur İttifakı’nın en büyük ikinci partisi olan MHP’nin Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu ile yönetim kurulu üyeleri, AK Partili Selvi’yi son derece sıcak ve samimi bir şekilde karşıladılar.

Selvi bu kez MHP’ye gitti
Selvi bu kez MHP’ye gitti

“LİDER ÜLKE TÜRKİYE”

Gerçekleşen buluşma sırasında konuşan ve MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin “Cumhur İttifakı, Cumhuriyet’in iradesidir, milli bekanın nefesidir. Cumhur İttifakı, istikbalin sesi, milletin ta kendisidir” sözünü hatırlatan aday adayı Selvi, “İttifakımız ülkemizin geleceği için çok önemlidir. Sayın Bahçeli’nin söylediği gibi bir beka meselesidir. Bu birlikteliğimiz Türkiye’yi yeni yüzyılında lider ülke yapacaktır” dedi.

BEKİROĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Yerel seçim sürecinin de ele alındığı buluşma sırasında konuşan belediye başkan aday adayı Ferhat Selvi, “Süreç işliyor ve inşallah gelecek hafta nihayete erecek. Her ne kadar kendimizi şanslı görsek de bize düşen adaylık kime nasip olacaksa onun arkasında saf tutmaktır. Teşkilatçılık ve Cumhur İttifakı duruşu bunu gerektirir” dedi. Bu arada Ferhat Selvi ile yakından ilgilenen ve kendisine Ülkü Ocakları isimli yayını hediye eden ilçe başkanı Doğan Bekiroğlu da “Ferhat beye çıktığı yok hayırlı olsun” dedi ziyareti için kendisine teşekkür etti.

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir