Siyaset

Selvi mahalle gezilerine devam ediyor

AK Parti’den Körfez Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan genç iş insanı Ferhat Selvi, saha çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

Selvi mahalle gezilerine devam ediyor

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK Parti’den Körfez Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan genç iş insanı Ferhat Selvi, saha çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Mahalle mahalle gezerek vatandaşları selamlayan ve bölge esnafını ziyaret eden aday adayı Selvi, gerçekleştirdiği ziyaretlerde bölgede yaşayan vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaşıyor.

Selvi mahalle gezilerine devam ediyor
Selvi mahalle gezilerine devam ediyor

YAKIN İLGİ GÖSTERİLDİ

AK Parti’nin kentimizdeki en genç aday adayı olarak dikkat çeken Ferhat Selvi, son olarak Çamlıtepe Mahallesi’nde bölge halkı ile bir araya geldi. Mahalle esnafını selamlayan ve vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet eden Selvi, gördüğü yakın ilgi karşısında büyük moral buldu. Bir araya geldiği esnaf temsilcileri ile sohbetinde iletilen talepleri de not alan Selvi projelerini hayata geçirirken esnaf ve vatandaşların görüşlerini dikkate alacaklarını dile getirdi.

“MİLLETİMİZLE SAĞLAM

BİR BAĞ KURDUK”

Saha programları sırasında halkın yakın ilgisi ile karşılaşan ve büyük moral bulan Körfez Belediye Başkanı aday adayı Ferhat Selvi, ilçeleri için yeni bir yolculuk heyecanı içinde olduklarını dile getirdi. Selvi; “Yapmak istediklerimizi hayata geçirmek adına heyecanımız ve motivasyonumuz üst düzeyde. Biz milletimizle kurduğumuz bağ ve oluşturduğumuz güçlü birliktelikle yola çıktık” dedi.

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir