Turizm

Setur, çağrı merkezi altyapısını yeniledi

Müşteri memnuniyetinde üst üste 3. kez turizm sektörü birincisi* olan Setur; satış, operasyon, satış öncesi ve sonrası desteğin yanı sıra öneri ve şikayetleri de Müşteri İletişim Merkezi çatısı altında toplayarak çağrı merkezi hizmet portföyünü genişletti. Setur Müşteri İletişim Merkezi’ne 444 28 22 numaralı telefondan her gün saat 09:00- 00:00 arası ulaşılabilecek.

Setur, yepyeni bir anlayışla yürüteceği Müşteri İletişim Merkezi’nde, çağrıların cevaplanma durumları ve bekleme sürelerine dair verileri anlık olarak takip edecek. Yoğun dönemlerde bekleme sürelerini kısaltmak adına dönemsel personel atamaları ile müşterilerine en hızlı şekilde yardımcı olabilecek. Ayrıca operasyon ekibi ile rezervasyonlara yönelik seyahat öncesi tur evraklarının misafirlere iletilmesi ve rezervasyon değişiklik-iptal süreçlerine dair ek hizmetler sunulacak. Böylelikle satış ekipleri sadece bilgi verme ve rezervasyon süreçlerine odaklanarak satın alma süreçlerinde misafir memnuniyetinin artırılmasını sağlayacak. Bunların yanı sıra ekip, otellerin müsaitlik durumunun sorgulanması, odalara yönelik talepler gibi satış öncesi süreçlerden de sorumlu olacak. 

Setur, Müşteri İletişim Merkezi ile yetkili satış acentelerine yönelik yeni bir operasyon ekibini de hayata geçirdi. Böylelikle acenteler, kendilerine gelen talepleri, ilgili operasyon ekibi ile çok daha hızlı bir şekilde karşılayabilecek. Yeni operasyon sürecinde Setur müşterileri 444 59 72 numaralı telefondan ya da ysaoperasyon@setur.com.tr e-mail adresinden yetkili satış acenteleri operasyon ekibine hızlı bir şekilde ulaşabilecek ve ihtiyaç duydukları tüm konularda destek alabilecek. 

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler