Yaşam

Siyasilerden ‘Kadir Gecesi’ mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, “Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’nin milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini, birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesine vesile olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, mesajında “Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecemiz mübarek olsun.” ifadesini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj şu şekilde:

“Merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecemiz mübarek olsun. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı ve dualarımızı kabul etsin.”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, mesajında “Kadir Gecemiz mübarek olsun. Kadrini kıymetini bilenlerden olma duasıyla.” ifadesine yer verdi.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter’dan yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

“Bizleri bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne eriştiren Rabb’imize hamdolsun. Kadir Gecemiz mübarek olsun. Birliğimize kuvvet, gönüllerimize sürur, evlerimize huzur getirsin inşallah.”

19

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

20

“Rahmet ve bereket ayı ramazanın bu son günlerinde, yeryüzünün Kur’an-ı Kerim’le şereflendiği ve bin aydan daha öte bir hayırla müjdesine erdiğimiz Kadir Gecesi’ne kavuştuk. Mübarek gecenin milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.”

21

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu’nun mesajı şu şekilde:

“Mübarek Kadir Gecesi’nde dualarımızın kabul olması dileğiyle.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mesajı şöyle:

“Merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek gece, yaralarımızın bir an önce sarılmasına vesile olsun. Kadir Gecemiz mübarek olsun.”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu ifadeyi kullandı:

“Birlik ve beraberliğimizin pekişmesi, dualarımızın kabul olması dileğiyle Kadir Gecemiz mübarek olsun.”

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler