Alışveriş

Son dönemin en popüler co-op oyunları

Her türlü oyun alışveriÅŸi için oyuncuların öncelikli tercihi olan oyunfor.com, 2023’teki en popüler co-op oyunlarını kullanıcılar için bir araya getirdi.

It Takes Two

Birbirleriyle olan anlaÅŸmazlıklarından yılan kız çocukları tarafından iki oyuncak bebeÄŸe dönüÅŸtürülen bir çiftin hikayesini konu alan bu baÅŸarılı oyun, hem enteresan hikayesi, hem de oynanıştaki çeÅŸitliliÄŸiyle yan yana oynanabilecek en iyi oyunlardan. 2021 yılında Game Awards’tan ödül de alan It Takes Two’yu kesinlikle denenmeli.

Redfall

Dishonored’ın yapımcısı Arkane Studios’un son oyunu eleÅŸtirmenler tarafından pek beÄŸenilmese de isminden çokça söz ettirdi. Tek kiÅŸilik bir hikaye kısmıyla birlikte oyunu toplamda dört kiÅŸi oynanmasına olanak tanıyan çok kiÅŸili oyun desteÄŸiyle Redfall, kısa süreliÄŸine de olsa manÅŸetlere taşındı. Türün sevenleri Redfall’a bir ÅŸans verebilir. 

The Quarry

Bir dönemin popüler “teen slasher” filmlerinden esinlenen The Quarry, bir yaz kampında kalan gençlerin başına gelen korku dolu anları konu alıyor. Gece olduÄŸunda iÅŸlerin karıştığı bu kampta hayatta kalmak için kullanıcı ya tek başına mücadele ediyor ya da arkadaÅŸlarıyla beraber peÅŸindeki tehlikelerden kurtulmaya çalışıyor.

19

20

Fortnite

21

¨ArkadaÅŸlarla oyun partisi¨ denildiÄŸinde Fortnite’ı atlamak imkansız. Epic Games’in baÅŸarılı oyunu Fortnite, özellikle küçük yaÅŸtaki oyuncuların favorisi. Tahmin edilebileceÄŸi gibi oyunun tadı, takım arkadaÅŸlarıyla beraber oynandığında çıkıyor. Tamamıyla bedava olan Fortnite’ı oynamak için Epic Games uygulamasını indirmek gerekiyor.

Back 4 Blood

Left 4 Dead’in izinden giden Back 4 Blood, 2021 yılında çıkmış olmasına raÄŸmen aldığı güncellemeler ile halen tazeliÄŸini koruyor. Bolca zombiye ve birbirinden garip yaratığa karşı bir takım olarak mücadele ettiÄŸimiz oyun, karanlık yapısıyla korku oyunu severleri kendine çekmeyi baÅŸarıyor.

Overcooked! All You Can Eat

Birlikte yemek yapmak ne kadar zorlu bir süreç, merak ediyor musunuz? Sizi arkadaÅŸlarınızla birbirinize düÅŸürecek kadar mücadeleci bir ¨yemek hazırlama¨ oyunu olan Overcooked! All You Can Eat, iki Overcooked oyununu bir araya getiren, eÄŸlenceli bir oyun. 2020 yılında çıkmış olmasına raÄŸmen eÄŸlencesinden hiçbir ÅŸey kaybetmeyen oyun tavsiyeler arasında.

Rocket League

Bir baÅŸka zamanın eskitemediÄŸi oyun da Rocket League. ÇeÅŸitli araçlar kullanarak kocaman bir topu rakip takımın kalesine yollamaya çalışıldığı bu mücadeleci oyun, bir kez denedikten sonra kullanıcı ekran başına baÄŸlayacak kadar baÅŸarılı. Tamamıyla bedava olarak oynanabilen bu oyun tüm platformlarda bulunabiliyor.

Hibya Haber Ajansı

Ä°lgili Makaleler