Kültür

Sosyal Medya Dezenformasyonları

Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği “Deprem & Sosyal Medya Dezenformasyonları” konulu söyleşinde Araştırmacı Yazar Emre Erciş oldu.

 

Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği Başkanı Savaş Akpolat’ın açış konuşmasında “Deprem & Sosyal Medya Dezenformasyonları” konulu Yalanlar ve doğruların izini sürdüğümüz yaşanan büyük acılara rağmen sosyal medya üzerinden yürütülen dezenformasyonlara kadar tüm sorularımıza cevap aradığımız

Sosyal Medya Dezenformasyonları
Sosyal Medya Dezenformasyonları

söyleşimiz verimli geçti.  Uzun zamandır deprem bölgesinde olup söyleşimiz için şehrimize gelip verdiği güzel ve değerli bilgiler için Araştırmacı Yazar Sayın Emre Erciş’e ve programa katılan tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği olarak, alanında uzman isimlerle sizleri buluşturarak; şehrimizin bilim, sanat, kültür ve düşünce dünyasına katkılar sağlamaya devam edeceğiz.’ dedi.

Sosyal Medya Dezenformasyonları
Sosyal Medya Dezenformasyonları

“Deprem & Sosyal Medya Dezenformasyonları” konulu söyleşinde Araştırmacı Yazar Emre Erciş’e Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği Başkanı Savaş Akpolat ve Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Adem ÇAkır anı armağan plaketi birlikte verdiler.

19

20

21

İlgili Makaleler