Alışveriş

Suwen’den yeni bir sütyen ‘Serefina’

Suwen’in kült ürünlerinin başında yer alan lokomotif kategorisi sütyenler farklı yaÅŸ, beden ve vücut tipindeki kadınların ihtiyaçlarını karşılayabilecek ÅŸekilde fonksiyonelliÄŸin ve şıklığın ön planda olduÄŸu tasarımlarla çok uzun yıllardır hayatımızda.

Fonksiyonel özellikleri ve minimizer etkileriyle Suwen’in büyük göÄŸüslü kadınlar için tasarladığı sütyen kategorisine bir yenisi daha eklendi.

Toparlayıcı özellikli önden açılıp kapanan tasarımı, arka sırt bölgesinde yer alan özel çapraz dikiÅŸ desteÄŸi ve korse efekti veren kumaşı ile sırt bölgesinin dik duruÅŸunu destekleyen Serefina Control Sütyen özellikle büyük göÄŸüslü kadınların favorisi olacak.

Agrafı ön tarafta olan toparlayıcı özellikteki Serefina sütyen, duruÅŸ bozukluÄŸu yaÅŸayan ve sütyenin arkasını kapamakta güçlük çeken kadınlar için özel olarak tasarlandı.

Serefina sütyen 75C- 95C’ye kadar farklı beden alternatifleri ve siyah renkteki tasarımı ile rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor.

Her daim şık ve rahat, kaliteli tercihler yapmaya deÄŸer veren kadınların tarzına göre tasarlanan SUWEN ürünleri tüm Suwen maÄŸazaları ve www.suwen.com.tr  adresli online alışveriÅŸ sitesinde sizi bekliyor.

SUWEN MaÄŸazaları: https://www.suwen.com.tr/magazalar 

19

Hibya Haber Ajansı

20

21

Ä°lgili Makaleler