Gündem

Türkiye Cumhuriyetini geleceğe taşımak en büyük görevimizdir

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını kutlayan Kent Konseyi Yönetim Kurulu adına, Başkanı Ali Korkmaz bir kutlama mesajı yayımladı.

Korkmaz: Türkiye Cumhuriyetini geleceğe taşımak en büyük görevimizdir

Kocaeli Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayımladı. Başkan Korkmaz, “Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerini yüceltmek ve mirasını geleceğe taşımak en büyük görevimizdir” dedi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılını kutlayan Kent Konseyi Yönetim Kurulu adına, Başkanı Ali Korkmaz bir kutlama mesajı yayımladı.

 Türkiye Cumhuriyeti, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi

 

Başkan Korkmaz şu ifadelere yer verdi; “29 Ekim, Türkiye Cumhuriyeti, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin özünde yatan azim ve kararlılığın bir simgesi olarak, 100 yıl önce bugün resmi olarak ilan edildi. 29 Ekim 1923, Türk milletinin geleceğini yeniden şekillendirmeye dair başladığı büyük bir yolculuğun başlangıcıydı.

Türk bayrağını gururla dalgalandı

 

100 yıl boyunca kazandığımız başarılar, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük sevdasının bir sonucudur. 29 Ekim, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir gün olarak önemlidir. Bu özel günde, Türk bayrağını gururla dalgalandırarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerini yüceltmek ve mirasını geleceğe taşımak en büyük görevimizdir.”

19

20

21

İlgili Makaleler