Yaşam

Vali Yavuz’un eşi Selda Yavuz Darıca’da Gönüllere Dokundu

 Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un eşi Selda Yavuz gönüllere dokunmaya, ihtiyaç sahibi vatandaşların evine giderek dertlerine devam olmaya devam ediyor.

Vali Yavuz’un eşi Selda Yavuz Darıca’da Gönüllere Dokundu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz gönüllere dokunmaya, ihtiyaç sahibi vatandaşların evine giderek dertlerine devam olmaya devam ediyor.

Dezavantajlı vatandaşların, Şehit aileleri ve gazilerimizin gönüllerini almak; ihtiyaç sahiplerinin taleplerini kısa sürede çözerek toplumun refah seviyesini arttırmak, sıkıntı ve darda kalan bir aile bırakmamak için yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz Hanımefendi ailelerle hemhal olmaya devam ediyor.

10 Aileye Misafir Olundu Gönülden Gönüle projesi kapsamında Darıca’da Kazım Karabekir, Fevzi Çakmak, Cami, Piri Reis mahallelerinde ziyaretlerde bulunan Selda Yavuz Hanımefendi; 6 engelli, 4 ihtiyaç sahibi aile olmak üzere 10 aileyi hanelerinde ziyaret edip, talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek, çözümü noktasında gerekenlerin yapılacağını belirtti.

Heyecanlı ve mutlu hane sahipleri tarafından misafir edilen Bayan Yavuz: “Sizlerle bir arada olmak, elimizden geldiğince sizlerin sıkıntılarıyla hem hal olmak, dertlerinize çözüm bulmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi ve Vali Seddar Yavuz’un selamlarını iletti.

Sıkıntılarını paylaşan, taleplerini ileten hane sahipleri: “Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun.” diyerek teşekkür ettiler.

Kendilerini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet edip, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindiren Bayan Yavuz, karşılaştıkları vatandaşlarla da hemhal olup, hal ve hatırlarını sordu

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir