Siyaset

YENİDEN REFAH PARTİSİNDE BAYRAK DEĞİŞİMLERİ

YENİDEN REFAH PARTİSİNDE BAYRAK DEĞİŞİMLERİ

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı ALİ TAŞTAN başkanlığında toplanan Yönetim Kurulu toplantısında ana gündem maddeleri Deprem sonrası yardımları ve İlçe başkanlarında olan değişim idi.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısında Kocaeli Kriz masası ile ilgili yapılan faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı. İl başkanı Zamanın Yara Sarma Vakti olduğu, Yeniden Refah Partisi olarak koordineli çalışmalarımızın devam ettiğini söyledi.

BAŞİSKELE SERKAN EGE
BAŞİSKELE SERKAN EGE

Yeniden Refah Partisi İzmit, Başiskele ve Derince ilçelerinde ilçe Başkanlığı değişimi gerçekleşti. İzmit İlçe Başkanlığına İbrahim ŞENER, Başiskele İlçe Başkanlığına Serkan EGE ve Derince İlçe Başkanlığına Cihan AYDIN atanmıştır.

İZMİT İLÇE BAŞKANI İBRAHİM ŞENER

1982 İzmit Mehmet Ali Paşa doğumludur. İlkokulu Albay İbrahim Karaoğlanoğlu, Orta okulu İzmit İmam Hatip Ortaokulu, Liseyi de İzmit Lisesinde okumuştur. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Ticarete Aile şirketi olan ŞENER KERESTE de başlamıştır.

BAŞİSKELE İLÇE BAŞKANI SERKAN EGE

19

1978 İzmit doğumludur. Lise mezunudur.Başiskelede ikamet etmektedir. EGE TİCARET firması ile esnaflık yapmaktadır. İzgiad İzmit genç iş adamları derneğinde yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunmuştur.Evli ve 3 çocuk babasıdır.

20

DERİNCE İLÇE BAŞKANI CİHAN AYDIN

21

1983 İzmit doğumludur. Derince’ de ikamet etmektedir. İlkokulu Derince Cumhuriyet ilköğretim okulu mezunudur. Liseyi İzmit teknik Lisesinde okumuştur. 2006-2021 yılları arasında Kordsa’ da çalışmış olup pandemide aşı dayatması sonucu işinden ayrılmıştır. Şu anda Boru Profil satışında çalışmaktadır. 2015-2020 Erbakan Vakfı yöneticiliği, 2020 Yeniden Refah İl Gençlik Kolları Stk Birim Başkanlığı, 2021 Genel Merkez Gençlik Kollar Stk komisyonunda görev almıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

İlgili Makaleler