Güncel

Yükselen Markası Asteria International

2009 yılından bu yana uluslararası ticaret sahnesinde büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Türkiye’nin Uluslararası Ticaret Arenasındaki

Yükselen Markası Asteria International

Kocaeli’nin iş ve siyaset dünyasının önde gelen ismi Hafize Soylu Karatekin’in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Asteria International, 2009 yılından bu yana uluslararası ticaret sahnesinde büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Yükselen Markası Asteria International
Yükselen Markası Asteria International

2021 yılı itibariyle dünya genelinde birçok ülkeye Türk üretici firmaların ürünlerini başarılı bir şekilde pazarlayan Asteria International, aynı zamanda müşterilerinin ihtiyaç duyduğu hammadde ve yarı mamulleri birçok ülkeden temin ederek kapı teslim hizmeti sunuyor. Şirket, Türk üreticilerin ürünlerini dünya genelinde başarıyla pazarlayarak ve uluslararası tedarik zincirlerini yöneterek büyümesini sürdürüyor.

KATKI SAĞLAMAYI HEDEFLİYORUZ

Asteria International olarak, küresel ticaretin dinamik dünyasında müşterilerimize en iyi hizmeti sunduklarını söyleyen Asterıa İnternational Yönetim Kurulu Başkanı Hafize Soylu Karatekin,

“2009 yılından bu yana, işletmelerin ihtiyaç duyduğu ürünleri dünya genelinde temin etmek için çaba sarf ediyoruz.” Dedi.

19

Karatekin açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi; “İşletmelerin karlı, kaliteli ve hızlı ürün tedariği konusunda güvenilir bir çözüm ortağı oluyoruz. Tedarik konusundaki profesyonelliğimizi, kaliteden ödün vermeden sunarak, işletmelerin büyümesine katkı sağlamayı hedefliyoruz.

20

Global ticarette öncü bir rol oynamak ve işletmelerin uluslararası pazarlarda rekabet avantajı elde etmelerini sağlıyoruz. Dünya genelindeki müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanarak, en iyi tedarik çözümlerini sunma konusundaki kararlılığımızı sürdürüyoruz.

21

Asteria International olarak, iş ortaklarımızın başarısı bizim için her zaman önceliklidir. İşletmelerin taleplerini hızlı ve güvenilir bir şekilde karşılamak için çalışıyoruz ve her zaman iş ortaklarımızın yanındayız. Türkiye’nin ticaretin merkezinde bulunması ve ekonomik gücü, bize uluslararası arenada önemli bir avantaj sağlıyor. Bu avantajı kullanarak, işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için en iyi çözümleri sunmaya devam ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

MÜŞTERİ ODAKLI ÇALIŞMA YAPIYOR

Öte yandan Asteria International’ın başarısının arkasındaki sır, müşteri odaklı bir çalışma stratejisi ve tedarik konusundaki profesyonellikle birleşiyor. Şirket, Türkiye’deki birçok üretici firmanın ürünlerini dünya pazarlarıyla buluşturarak işletmelerin büyümesine katkı sağlıyor. Ayrıca, ithalat ve ihracat işlemlerini, re-export ve transit ticareti başarıyla yürüterek uluslararası ticaret alanındaki uzmanlıklarını sergiliyor.

Asteria International’ı tercih etmek, güvenilir bir iş ortağı ile çalışmanın avantajlarından yararlanmak anlamına geliyor. Şirket, kaliteyi işlerinin temelinde tutuyor ve Türkiye’nin ticaretin merkezinde olması ve ekonomik gücünü kullanarak dünya standartlarında tedarik çözümleri sunuyor.

Şirketin ana faaliyet konuları arasında uluslararası mal/ürün temin ve tedarik hizmetleri, uluslararası lojistik, depolama, gümrükleme ve elleçleme hizmetleri, yatırım danışmanlığı hizmetleri, sanayi işletmeleri için dış hizmet alımı danışmanlık hizmetleri ve B2B firmaları için iş geliştirme çözümleri bulunuyor.

Asteria International, iş ortaklarının başarısını öncelikli hedef olarak benimserken işletmelerin taleplerini hızlı ve güvenilir bir şekilde karşılamayı amaçlıyor. Türkiye’nin ticaret merkezinde bulunmasının sağladığı avantajları kullanarak işletmelere uluslararası pazarlarda rekabet avantajı sunan Asteria International, küresel ticaretin dinamik dünyasında önemli bir rol oynuyor.

“1 YOL 5 ŞUBE BÖLGESEL İŞ TOPLANTISI VE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ” PROGRAMINA KATILDI

Hafize Soylu Karatekin’in liderliğindeki Asteria International, uluslararası ticaretin vazgeçilmez bir oyuncusu olarak Türkiye’nin ekonomik gücünü uluslararası arenada temsil etmeye devam ediyor. Ayrıca, şirket MÜSİAD Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen “1 Yol 5 Şube Bölgesel İş Toplantısı ve İkili İş Görüşmeleri” programına katılarak çevre illerden gelen üyeleri ile bir araya geldi. Programa ilişkin Asteria International tarafından yapılan açıklamada, katıldıkları etkinlikte keyifli vakit geçirdiklerini ve

MÜSİAD Kocaeli Şubesi’ne teşekkür ettiklerini belirttiler. Açıklamada ayrıca, Kocaeli Müsiad Başkanı İsmail Uslu, Sektör Kurulları ve Fuar Forum Komisyonu Başkanı Abdülkadir Çınar, Sakarya Şubesi MÜSİAD Başkanı İsmail Filiz Fidanoğlu ve Sektör Kurulları ve Fuar Forum Komisyonu Başkanı Erkan Gül’e de MÜSİAD Sakarya üzerinden teşekkürlerini ilettikleri ve sonsuz saygılarını sundukları ifade edildi.

HAFİZE SOYLU KARATEKİN KİMDİR?

Sakarya’nın Akyazı ilçesine bağlı Buğdaylı köyünde, dokuz kardeşli Soylu Ailesinin sekizinci

çocuğu olarak dünyaya geldi. Evli ve üç çocuk annesidir.

Uluslararası Ticaret ve Finans Profesyoneli.

EĞİTİM DURUMU

İlkokulu babasının görevi nedeniyle bulunduğu Trabzon Of ilçesi Buğdaylı Köyü İlköğretim Okulunda tamamladı. Ortaokulu Akyazı İmam Hatip Okulu, lise tahsilini ise Derince İmam Hatip Lisesinde tamamladı.

Ön lisans öğrenimini ise Anadolu Üniversitesi İlahiyat programında tamamlayarak mezun oldu. Eğitime olan tutkum gereği, Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü ve Siyaset Bilimi sertifika programlarında öğrenim hayatına devam etmektedir.

Anadolu Üniversitesi, İlahiyat fakültesi, Ön Lisans, 2014

Business University of America, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, 2023

Business University of America, Uluslararası Ticaret ve Finans, 2023

Anadolu Üniversitesi, Kamu Yönetimi, 2023 bölümlerini okudu.

SİYASİ GEÇMİŞİ & SOSYAL FAALİYETLERİ

1993-1994 yıllarında Milli Gençlik Vakfında ilk olarak siyasi hayata adım attı. Milli gençlik vakfında çeşitli aktif görevlerde yer aldı. Aile ve iş hayatı münasebetiyle ara verdiği Siyasi hayatına 2021 yılından itibaren, Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kollarında aktif olarak görev almaya başladı. Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu Asil Üyesi ve Şehit ve Gazi Komisyon Başkanı olarak şahsına tevdi edilen görevleri ‘Halka hizmet Hakka hizmet’ prensibiyle her daim hazır, özverili ve aktif rol alma prensipleri ile ifa etmeye devam etti.

2021 yılında Kocaeli İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Halen

Kocaeli İl Kadın Kolları Bilgi İletişim Teknolojileri Başkanı olarak görevine devam etmektedir.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir