EÄŸitim

Yüzyılın Gençleri Bu Merkezde Geleceğe Hazırlanıyor

Başiskele Belediyesi tarafından geleceğin teminatı gençlere yönelik çağın şartlarına uygun olarak modern ve estetik tarzda yapılan Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi'nde eğitimler devam ediyor.

Yüzyılın Gençleri Bu Merkezde Geleceğe Hazırlanıyor

BaÅŸiskele Belediyesi tarafından geleceÄŸin teminatı gençlere yönelik çağın ÅŸartlarına uygun olarak modern ve estetik tarzda yapılan Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde eÄŸitimler devam ediyor.

BaÅŸiskele Belediye BaÅŸkanı M. Yasin Özlü’nün Türkiye Yüzyılı’nda gençlere en büyük armaÄŸanı olan Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi, Kocaeli’nin en büyük gençlik merkezi olmasının yanı sıra gençlere yönelik eÄŸitim faaliyetleri ve etkinliklerle bölgenin yeni cazibe mekânı oldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin KuruluÅŸu’nun 100. yıl dönümü 29 Ekim 2023’te resmi açılışı yapılması planlanan Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde çeÅŸitli eÄŸitim faaliyetleri yapılmaya baÅŸlandı.

Satranc1
Satranc1

KAYITLAR YARIN BAÅžLIYOR

Teknolojik alt yapısı ve modern görünümüyle sadece BaÅŸiskeleli gençlerin deÄŸil, çevre ilçelerden gençlerin de taleplerine karşılık verecek olan Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde daha önce satranç, müzik, sosyal medya ve öfke kontrolü eÄŸitimleri verilmeye baÅŸlanmıştı. EÄŸitim yelpazesini geniÅŸleten BaÅŸiskele Belediyesi, Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde verilen bu derslere ilaveten diksiyon, robotik kodlama, grafik tasarım, iÅŸaret dili, hat sanatı ve psikoloji atölyeleri gibi eÄŸitim ve kurslar da açılıyor. EÄŸitimlere katılmak isteyen 11-29 yaÅŸ arası gençler Genc-i Âlâ’nın web sitesi https://genciala.basiskele.bel.tr/ linkine girerek internet üzerinden 3-5 Ekim tarihleri arasında baÅŸvuru oluÅŸturabilecek.

Satranc2
Satranc2

GENÇLİĞE DEĞER DEĞERLER EĞİTİMİ DE VERİLİYOR

BaÅŸiskele’de geleceÄŸin hazinesi çocuklara ve gençlere kültürden sanata, teknolojiden spora her alanda maddi ve manevi destek saÄŸlayan BaÅŸiskele Belediyesi, gençliÄŸe deÄŸer deÄŸerler eÄŸitimi de veriyor. Dinine, vatanına, bayrağına milletine ve kültürüne baÄŸlı sorumluluk sahibi, yardımsever ve hoÅŸgörülü birer birey olarak gelecek nesillerin yetiÅŸmesine önem veriyor. Kentte ikamet eden 8-14 yaÅŸ çocuklara yönelik verilen DeÄŸerler EÄŸitimi ilçe genelindeki tüm Gençhanelerde ve Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde düzenli olarak veriliyor.

19

Başiskele Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilen eğitimlerden faydalanmak isteyen gençler, 444 41 10 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgiye ulaşabilecek.

20

21

Ä°lgili Makaleler