Alışveriş

ZUBİZU üyelerine Nezih’te yüzde 10 indirim fırsatı

ZUBİZU üyeleri Nezih mağazaları ve nezih.com.tr’de 31 Aralık’a kadar yapacakları alışverişlerde yüzde10 indirim fırsatı kazanıyor.

Kitap ve kırtasiyenin en büyük adresi Nezih’in mağazalarından ve nezih.com.tr’den 31 Aralık tarihine kadar yapacakları alışverişlerde yüzde 10 indirim fırsatı ZUBİZU üyelerini bekliyor. İndirimli ürünler hariç tüm ürünlerde geçerli kampanyadan ZUBİZU’dan alınacak kodlarla birden fazla kez yararlanılabilir.

ZUBİZU üyeleri kitap, kırtasiye, oyuncak ana kategorileriyle birlikte en yeni filmler, müzik albümleri, oyunlar, hobi ürünleri, hediyelik eşyalar ve keyifli yiyecekler gibi Nezih raflarında yer alan, 7’den 70’e herkesin aradığını bulabildiği geniş ürün çeşitlerinden indirim avantajıyla faydalanacak. “Dünyayı Nezih ile keşfedin” diyen markanın kaliteli ve konforlu alışveriş ortamında kendisini ya da sevdiklerini mutlu edecek ürünleri ZUBİZU’ya özel kampanyayla satın alabilecek.

5 milyona yakın üyesine 500’den fazla markada yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, kampanyalarıyla üyelerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Mevcut kampanyayla ilgili detaylı bilgilere ve çok daha fazlasına ZUBİZU’dan, Nezih mağazalarından ve nezih.com.tr'den ulaşılabilir.

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

İlgili Makaleler