Oyun

PUBG’nin yeni güncellemesi: Geri Çağırma ve Klan Sistemi

Yeni “Geri Çağırma Sistemi” (Recall System), mevcut “Geri DönüÅŸ BR” (Comeback BR) mekaniÄŸinden birkaç önemli farklılık sunuyor. Sadece düÅŸmüÅŸ oyuncu yerine hayatta kalan ekip üyelerinin iÅŸ birliÄŸini ve çabasını gerektirecek, oyunun orta-geç aÅŸamalarına kadar mevcut olacak ve Geri Çağırma Sistemi'ni kullanmaya çalışan düÅŸman oyuncuları rahatsız etmeyi mümkün kılacak. BaÅŸarılı bir geri çağırma yapmak için artık hayatta kalan ekip üyelerinin rolleri çok daha önemli olduÄŸundan Yeni Geri Çağırma Sistemi, Geri DönüÅŸ BR çatışmalarında zorlanan tecrübesiz oyuncuların yardımlarına koÅŸacak. Geri Çağırma Sistemi; Erangel, Miramar ve Deston haritalarında bulunacak.

PUBG: BATTLEGROUNDS'a Klan Sistemi de eklendi. Bu yeni özellik, oyuncuların çeÅŸitli avantajlar ve ödüller kazanmak için klanlar oluÅŸturmasına ve klan üyeleriyle iÅŸ birliÄŸi yapmasına olanak tanıyacak. Ek olarak, oyuncular kendilerine sunulan araçları kullanarak benzersiz bir klan amblemi oluÅŸturabilecekleri Klan Amblemi Atölyesi web sitesi de açıldı. Bu sayede oyuncular klan etiketlerine girerek, klan amblemlerini süsleyebilecekler. Yeni oluÅŸturulan klan amblemi resim olarak kaydedilip sosyal medya kanallarında paylaşılabilecekler. Web sitesi aracılığıyla oluÅŸturulan klan adları, etiketler, amblemler ve diÄŸer içerikler, oyun içinde oyuncunun hesabında gösterilmeyecek.

PUBG iÅŸ ortaklarından WackyJacky101 ile olan uzun ortaklığını bir skin paketi iÅŸ birliÄŸiyle kutluyor. WackyJacky101'in Mega Paketi (3.700 G-COIN) ÅŸunları içeriyor:

WackyJacky101 Kurt Seti (1,590 G-COIN)

WackyJacky101 Seti (1,040 G-COIN)

WackyJacky101 Silah Seti (1,980 G-COIN)

19

WackyJacky101 Ekipman Seti (1,000 G-COIN)

20

Bonus EÅŸyalar: WackyJacky101 Kurt Maskesi, WackyJacky101 Wiggle Boy Ä°fadesi (Emote), WackyJacky101 (Sprey)

21

Mega Paketin içindeki setler de PC ve konsollar için 31 Mayıs- 23 AÄŸustos tarihleri arasında ayrı ayrı satın alınabilir olacak.

Hibya Haber Ajansı

Ä°lgili Makaleler