Åžirketler

Enerji, altyapı ve doğal kaynaklar endüstrilerinde IFS Cloud’u tercih etmek için 5 neden

Enerji, altyapı ve doÄŸal kaynaklar endüstrilerinde IFS Cloud’a geçmek için 5 ana neden ÅŸöyle sıralanıyor:

Kapsamlı, esnek ve endüstriye özel çözümler

"IFS Cloud, Enerji, Altyapı ve DoÄŸal Kaynaklar endüstrilerine özel uçtan uca kapsamlı çözümler saÄŸlayan entegre bir kurumsal iÅŸ uygulamaları platformudur. Bu yenilikçi platform, Kurumsal Kaynak Planlama (ERP), Kurumsal Varlık Yönetimi (EAM) ve Saha Servis Yönetimi (FSM) gibi alanlarda sınıfının en üstün yeteneklerini bir araya getirerek kullanıcılara benzersiz bir deneyim saÄŸlar. Daha iyi performans gösteren varlıklar, arz ve talebin dengelenmesi, tedarik zincirinin optimize edilmesi ve dinamik düzenlemelere uyum saÄŸlanması artan müÅŸteri memnuniyeti elde edilmesi anlamına gelir. GüvenilirliÄŸin çok önemli olduÄŸu bu kritik endüstrilerde, IFS Cloud ÅŸirketlerin operasyonlarını sürekli iyileÅŸtirerek bu ÅŸirketlere rekabet avantajı saÄŸlar. 

GeliÅŸtirilmiÅŸ iÅŸ gücü planlama ve çizelgeleme optimizasyonu

IFS Cloud, kullanıcıların iÅŸ süreçlerine ve planlı bakımlarına yardımcı olurken, aynı zamanda öncelikleri dengeleyip gelen iÅŸleri etkili bir ÅŸekilde yönetmelerini saÄŸlar. Enerji, Altyapı ve DoÄŸal Kaynaklar endüstrilerindeki ÅŸirketlerin karşılaÅŸtığı zorlukların üstesinden gelmeye yardımcı olur ve verimliliÄŸi en üst seviyeye taşır.  IFS Cloud, herhangi bir hizmet kaybının kabul edilemez olduÄŸu sektörlerde ÅŸirketlere yardımcı olur. IFS Cloud sayesinde, ÅŸirketler iÅŸ süreçlerini kesintisiz sürdürürken, operasyonlarını güvenli ve karlı bir ÅŸekilde yönetebilirler. Aynı zamanda, ÅŸirketlerin müÅŸteri memnuniyetini artırarak sürdürülebilirlik hedeflerine ulaÅŸmalarına yardımcı olur. IFS Cloud, kesinti sürelerini en aza indirerek olaÄŸanüstü hizmet sunmanıza olanak saÄŸlar ve iÅŸletmenizin sürekli baÅŸarı elde etmesine katkıda bulunur.

Tutarlı ve kullanıcı dostu deneyim

Tutarlı ve kullanıcı dostu deneyim, ÅŸirketler için iki temel nedenden dolayı son derece önemlidir. Ä°lk olarak, kullanıcılar sistemi kullanmaktan memnun olduklarında, veri kayıtları daha yüksek kalitede olur ve bu da yöneticilere daha iyi stratejik kararlar almak için güçlü bir temel saÄŸlar. Ä°kinci olarak, tutarlı bir kullanıcı arayüzü, çalışanlarınızın eÄŸitim yükünü azaltır, hızlı bir ÅŸekilde öÄŸrenmelerini saÄŸlar. Bu da ÅŸirketlerin iÅŸ süreçlerini daha hızlı ve verimli bir ÅŸekilde tamamlamasına olanak tanırken, müÅŸterilerine de daha iyi bir hizmet sunmasını saÄŸlar. IFS Cloud sayesinde, ÅŸirketler bu iki kritik noktada yapılan iyileÅŸtirmelerle müÅŸteri memnuniyetini ve rekabet avantajını artırabilir.

19

Maksimum varlık performansı ve güvenlik

20

IFS Cloud, varlık yaÅŸam döngüsünü kapsamlı ÅŸekilde destekleyen bir endüstri çözümü sunarak varlık planlama, tasarım, iÅŸletme, bakım ve yenileme gibi tüm süreçleri uçtan uca etkin bir ÅŸekilde yönetmek için gerekli altyapıyı saÄŸlar. IFS Cloud, Kurumsal Varlık Yönetimi (EAM), Saha Servis Yönetimi (FSM) ve Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) gibi alanlarda esnek ve yerel bir ÅŸekilde uyarlanmış çözümleri bir araya getirerek sektörün ihtiyaçlarına uygun hizmet sunar. Ayrıca, varlık performansını ve güvenliÄŸi optimize ederken operasyonlar üzerinde her zaman tam kontrol sahibi olunmasına olanak tanır. Bu sayede, tüm varlık süreçleri etkin bir ÅŸekilde yönetilebilir ve ÅŸirketin verimli bir ÅŸekilde çalışması saÄŸlanır.

21

Sürdürülebilirlik hedeflerinizi karşılayın

Åžirketler, karbon-nötr bir geleceÄŸe ulaÅŸma hedeflerine ilerlerken aynı zamanda mevcut varlıkların güvenilirliÄŸini korumak, iÅŸletme maliyetlerini etkin bir ÅŸekilde yönetmek ve azaltma ihtiyacıyla da mücadele ediyorlar. Bununla birlikte, pazarda rekabet edebilmek için hızla deÄŸiÅŸen teknolojilere uyum saÄŸlama ve müÅŸteri taleplerini karşılamaları gerekiyor. Bu karmaşık süreçler ise ÅŸirketlerin sürdürülebilirlik hedeflerine ulaÅŸmasını yavaÅŸlatıyor. IFS, bu zorlukları sadece anlamakla kalmayıp, aynı zamanda çözümlerini daha çevik ve duyarlı olmasını saÄŸlayacak ÅŸekilde aktif olarak tasarlıyor. Böylece, ÅŸirketlerin bu zorlu döneme uyum saÄŸlamasını ve baÅŸarılı bir ÅŸekilde yoluna devam etmesini destekliyor."

Hibya Haber Ajansı

Ä°lgili Makaleler