Şirketler

Bimser, Yeni Genel Müdür Murat Atıcı ile güçleniyor

Yazılım geliştirme, iş süreçlerinin iyileştirilmesi, teknoloji stratejileri ve dijital dönüşüm konularında 28 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Murat Atıcı, Bimser’in yeni Genel Müdürü olarak atandı.

Sektörün deneyimli ve uzman isimlerinden olan Murat Atıcı, 30 yıldır bilgi teknolojilerinde liderlik yapmış ve şimdi de iş süreçlerini iyileştiren ve kurumların dijitalleşmesine yardımcı olan Bimser'in yeni Genel Müdürü olarak göreve getirildi.

Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Murat Atıcı, Güney Kaliforniya Üniversitesi’nde Elektrik Mühendisliği alanında yüksek lisans ve Madrid IE Business School’da MBA yapmıştır.

Atıcı, kariyerine 1995-1998 yılları arasında Hewlett Packard'da başladı ve ardından 1998-2001 yılları arasında Cisco’da Müşteri Yöneticisi olarak hizmet verdi. 2001-2002 yılları arasında EMC’nin Satış Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Dijital dönüşüm, bulut hizmetleri, iş süreçlerinin iyileştirilmesi, teknoloji stratejileri ve danışmanlık alanlarında özgün ve kapsamlı bir deneyime sahip olan Murat Atıcı, 2002-2007 yılları arasında SAP Türkiye’de Satış Müdürlüğü, 2007-2014 yılları arasında ise Bimsa’da Satış ve Pazarlama Direktörlüğü ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini başarıyla yürüttü.

Atıcı, 2014-2016 yılları arasında Oracle Türkiye ve 2016-2020 yılları arasında Samsung Türkiye’de sırasıyla Uygulama Ülke Direktörlüğü ve B2B Mobil Ülke Direktörlüğü görevlerini üstlendi. 28 yılı aşkın deneyime ve uzmanlığa sahip olan Murat Atıcı, Samsung, Oracle, Bimsa, SAP, EMC, Cisco ve HP gibi önde gelen teknoloji şirketlerinde görev yapmış ve birçok ödüle layık görülmüştür. Son olarak SFS Yazılım ve Danışmanlık firmasında Genel Müdür olarak görev almış şirketin dijital dönüşüm çalışmalarına liderlik etmiştir.

Türkiye’de 2.000’e yakın ve global olarak ta başta ABD ve BAE olmak üzere dünyanın 33 ülkesinde yer alan geniş müşteri ağında iş süreçlerini yeniden tanımlayan ve kurumların dijitalleşmesine yardımcı olan Bimser, kadrosuna kattığı güçlü ve deneyimli isimle teknoloji sektöründe fark yaratmaya devam edecek ve yurt dışı atılımlarını hızlandırmaya odaklanacak.

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

İlgili Makaleler