Siyaset

Artık yalnız değiliz

Hürriyet'in ilk açıklaması ise, "Saat 22.00'de Belsa önünde buluşalım. İzmit'in yanına Derince ve Karamürsel de geliyor. Artık yalnız değiliz" dedi.

Son verilere göre İzmit’te seçim yarışını önde götüren Fatma Kaplan Hürriyet, SKM binasında seçimi takip ediyor. Hürriyet’in ilk açıklaması ise, “Saat 22.00’de Belsa önünde buluşalım. İzmit’in yanına Derince ve Karamürsel de geliyor. Artık yalnız değiliz” dedi.

Yerel yöneticileri belirleyecek 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Türkiye bugün sandık başına gitti. Kocaeli’de kurulan 4 bin 731 sandıkta toplamda 1 milyon 533 bin 306 vatandaşın oy kullanma hakkı bulunuyordu. Saat 08:00’de başlayan oy verme işlemleri ise saat 17:00 itibarıyla son buldu. Oy kullanma işlemlerinin sona ermesi ile birlikte sandıklar açılarak oy sayımına geçildi. Rekabetin yüksek olduğu İzmit’te ise ilk sonuçlar gelmeye başladı. İzmit Belediye Başkanlığı için yeniden aday olan Fatma Kaplan Hürriyet, son verilere göre yarışı AK Parti’n adayı Muharrem Tutuş’un önünde getiriyor.

ARTIK YALNIZ DEĞİLİZ”

Seçimi İzmit Alemdar Caddesi’nde bulunan SKM binasında takip eden Hürriyet’e İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, İzmit Belediye Meclis üyesi adayı Mehmet Ümit. Küçükkaya ile partililer eşlik ediyor. İlk gelen sonuçların ardından açıklama yapan Hürriyet, “Saat 22.00’de Belsa önünde buluşalım. İzmit’in yanına Derince ve Karamürsel de geliyor. Artık yalnız değiliz. Son gelen haberlere göre Körfez Belediyesinde de öndeyiz. Bu akşam kutlamalarımıza sabaha kadar devam edeceğiz. Belsa önünde başlayacağız, sonra da Konvoylarımızla Derince, Körfez, Karamürsel’e kadar uzanacağız. Size söz, böyle muhteşem akşamların keyfini hep birlikte süreceğiz” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir