Siyaset

BAŞKAN AYNACI, ALDATAN VE KANDIRANLARA DUR DİYECEĞİZ

Başkan Aynacı yaptığı açıklamada Geçtiğimiz günlerde Ankara Kızılay’da meydana gelen terör saldırısından ötürü büyük bir üzüntü duyduk.

BAŞKAN AYNACI, ALDATAN VE KANDIRANLARA DUR DİYECEĞİZ

Başkan Aynacı, 2000’li yıllarda Adalet ve Kalkınma diye kendini adlandıran siyasi oluşum, 2023 yılında siyasetini Aldatma  ve  Kandırma üzerine oturtmuştur.Biz bu konuda Doğru ve yapılanın yanında olup haksızlığa karşı ses çıkarmaya devam edeceğiz dedi.

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı yaptığı açıklamada Geçtiğimiz günlerde Ankara Kızılay’da meydana gelen terör saldırısından ötürü büyük bir üzüntü duyduk. Herhangi bir can kaybı olmaması, tüm vatandaşlarımızın tesellisi olmuştur. Saldırıyı etkisiz hale getiren kahraman polislerimize yürekten teşekkür ediyor, yaralı polislerimize de Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

EKONOMİK BUHRANIN DEVAM ETTİĞİ, AÇIKÇA ORTADADIR.

Başkan İsmail Aynacı, Enflasyon oranı, aylık bazda yüzde 4,75, yıllık bazda yüzde 61,53 olarak açıklanmıştır. Ülkeyi yönetenler, her ne kadar ekonomi düzelecek dese de ekonomik buhranın devam ettiği, açıkça ortadadır. Mayıs ayında yapılan seçimler öncesi yalan ve algılarla bahar rüzgarı estiren AKP, maalesef seçim sonu milletimizi kara kışa teslim etmiştir dedi.

AKP HÜKÜMETİ KAŞIKLA VERİLEN ZAMLARI KEPÇEYLE GERİ ALMIŞTIR

Başkan İsmail Aynacı, Faiz oranındaki artışlar, döviz kurundaki yükselişler, bununla birlikte enflasyonun her geçen gün yukarı tırmanması, sabit gelirli vatandaşı perişan etmiştir. TOGG’lar, gazlar, petroller, gemiler maalesef seçim sabahı ortadan kaybolmuş, yerine zamlar, krizler, yoksulluk ve sefalet gelmiştir. Asgari ücret artışı 2 ayda değerini kaybetmiş, memur ve işçiye verilen zam, kendini enflasyon karşısında koruyamamıştır. AKP Hükümeti kaşıkla verilen zamları kepçeyle geri almıştır dedi.

19

AKP İKTİDARI ENFLASYON KARŞISINDA EMEKLİSİNİ ÖLÜME TERK ETMİŞTİR

20

Başkan Aynacı, Emeklilerimize gelince; onların durumu içler acısı bir durumdadır. 5 bin 500 lira olan emekli maaşlarını seyyanen 7 bin 500 liraya çıkarıp yapılan emekli zammını da kök maaş gibi saçma sapan bir nedenle vermeyen iktidar, enflasyon karşısında emeklisini ölüme terk etmiştir. 2000’li yıllarda adalet ve kalkınma diye yola çıkan  siyasi oluşum, 2023 yılında siyasetini aldatma ve kandırma üzerine oturmuştur dedi.

21

HAKSIZLIĞA KARŞI SES ÇIKARMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İYİ Parti İlçe Başkan İsmail Aynacı, Türk milleti, her seçim öncesi kendisini aldatan ve kandıran partiye, yerel seçimlerde artık yaşananlara bir dur demek için bir seçenektir. İYİ Parti tüm teşkilatları ile bıkmadan, usanmadan gerçekleri söylemeye devam edeceğiz. 1 Ekim tarihinde açılan meclise emeklilerimiz, işçilerimiz, vatandaşımızın taleplerini ileteceğiz. Doğru yapılanın yanında olup haksızlığa karşı ses çıkarmaya devam edeceğiz dedi..

İlgili Makaleler