Gündem

Başkan Söğüt, Kaymakam Kalkar’ı ağırladı

Başkan Söğüt, Kaymakam Kalkar’ı ağırladı

Kısa süre önce Körfez’e atanan Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, iade-i ziyaretler kapsamında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü ziyaret etti.

BAŞKAN SÖĞÜT VE KAYMAKAM KALKAR..
BAŞKAN SÖĞÜT VE KAYMAKAM KALKAR..

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kaymakam Kararnamesi ile Gürsoy Osman Bilgin’in ardından Körfez İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Uğur Kalkar’ı makamında ağırladı. Başkan Söğüt, Kaymakam Uğur Kalkar’a görevinde başarılar diledi. Ziyarette Başkan Yardımcısı Osman Yurt da yer aldı.

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ
Ziyareti dolayısıyla Kaymakam Kalkar’a teşekkür eden Başkan Şener Söğüt, “İlçemize hizmet etmiş tüm kaymakamlarımızla olduğu gibi yeni Kaymakamımız Uğur Kalkar ile de uyum içerisinde kentimize, vatandaşlarımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve hizmet aşkımızı daim etsin. Sayın kaymakamımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ
‘Güzel hizmetlere imza atacağız’ diyen Kaymakam Kalkar da kısa konuşmasında, “Yeni görev yerimiz olan güzel ilçemiz Körfez’e, el ele vererek hizmet edeceğiz. Uyum içinde birlikte güzel hizmetlere imza atacağımıza bende gönülden inanıyorum. Misafirperverliklerinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

19

 

20

 

21

 

İlgili Makaleler