Güncel

Belsa Plaza 100. yıl graffiti çalışması vatandaşlardan tam not aldı

İzmit Belediyesinin Cumhuriyet’in 100’üncü kuruluş yıl dönümü kapsamında Belsa Plaza A Blok’un duvarına yaptığı graffiti çalışması vatandaşların beğenisini kazandı.

Belsa Plaza 100. yıl graffiti çalışması vatandaşlardan tam not aldı
İzmit Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in 100’üncü kuruluş yıl dönümü kapsamında Belsa Plaza’nın A blok duvarına yapılan İzmit’in tarihini ve Atatürk portresini barındıran 100. Yıl graffiti çalışması vatandaşlardan tam not aldı
İzmit Belediyesinin Cumhuriyet’in 100’üncü kuruluş yıl dönümü kapsamında Belsa Plaza A Blok’un duvarına yaptığı graffiti çalışması vatandaşların beğenisini kazandı. Gerçekleştirilen çalışmayı inceleyen vatandaşlar çalışmayla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı. İzmitliler ortaya çıkan görseli beğendiklerini vurgulayarak verilen emeğe saygı duyduklarını ifade ettiler.
“HÜRRİYET CUMHURİYET DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYOR”
Çalışmayı çok beğendiğini belirten Süleyman Yıldız isimli vatandaş, “Çalışmayı çok beğendim. Fatma Başkanımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkması beni fazlasıyla memnun ediyor. Bu tip çalışmaların devamını diliyorum” dedi.
“BÖYLE ÇALIŞMALAR ÇOK HOŞUMUZA GİDİYOR”
Berkecan Karaosman adlı vatandaş ise, “Çalışmayı gördüm. Büyük bir emek olduğu belli. Çok sevindim. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında böyle çalışmaları görmek hoşumuza gidiyor. Emeği geçenlerine eline sağlık” diye konuştu.
“BU BAYRAM BİR DAHA GELMEZ”
Mesut Tekin ise çalışmaya dair, “Bu çalışmadan dolayı gururlandım. Daha farklı yerlere de bu çalışmalar yapılabilir. Vatandaş olarak İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyorum. Bu bayram bir daha gelmez. Özenilmesi çok güzel” değerlendirmesinde bulundu.
“ÇALIŞMA SÜPER OLMUŞ”
Recep Cesur adlı vatandaş çalışmayı çok beğendiğini vurgulayarak, “Çalışma süper olmuş. Atatürk sevgisi içimizde devamlı var ve içimizden kimse silemez. 100’üncü yılımız Türk milletine hayırlı olsun. Başkan Hürriyet’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“ÇOK GÜZEL BULDUM”
Görüşlerini dile getiren Ceren Yılmaz ise, “Çalışmayı çok güzel buldum. Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yılı için çok anlamlı bir çalışma olmuş. Umarım daha nice 100 yıllar kutlarız. Çalışmada emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler