Sigorta

Colendi Sigorta’dan, EasyCep müşterilerine özel koruma: EasyCare

Günümüzde teknolojinin dokunduÄŸu her alanda olduÄŸu gibi finansal ürünlerde de artık sektörel iÅŸ birlikleri yaÅŸanıyor. Türkiye’nin en hızlı büyüyen fintek (finansal teknoloji) platformu Colendi, gömülü sigorta alanında yenilikçi çözümler sunan iÅŸtiraki Colendi Sigorta AcenteliÄŸi A.Åž.’yi (Colendi Sigorta) kurarak operasyonlarına geçtiÄŸimiz sene baÅŸlamıştı. Colendi Sigorta, Türkiye yenilenmiÅŸ telefon pazarının öncüsü EasyCepin müÅŸterileri için AXA Sigorta iÅŸ birliÄŸi ile özel sigorta paketleri geliÅŸtirdi. Cihazlarını kullanırken de müÅŸterilerinin yanında olup güven vermek isteyen EasyCep, müÅŸterilerine EasyCare sigorta paketlerini sunarak güçlü bir elektronik perakendecisi olmanın da ötesine geçiyor.

EasyCare ile telefonlar koruma altında

Colendi Sigorta’nın EasyCep müÅŸterilerine özel geliÅŸtirdiÄŸi EasyCare Sigorta altyapısı ile kullanıcılar, telefonlarını olabilecek risklere karşı ekstra bir ödeme veya zahmete girmeden kolayca sigortalatabiliyor. EasyCep’in yenilenmiÅŸ telefonlarından satın almak isteyen kullanıcılar, internet sitesine gömülü sigorta seçeneÄŸi ile sepetine ekran kırılma veya tüm hasarları kapsayan sigorta paketini ekleyebilirken, EasyCep maÄŸazalarını ziyaret eden tüketiciler de telefonları ile birlikte diledikleri koruma paketlerinden istediÄŸini satın alabiliyor.

BuÄŸra KaramanoÄŸlu: Tüketicilere yenilikçi ve pürüzsüz bir sigorta deneyimi”

Colendi Sigorta Müdürü BuÄŸra KaramanoÄŸlu, EasyCare entegrasyonuna iliÅŸkin olarak yaptığı açıklamada, “EasyCep ile gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz bu iÅŸ birliÄŸi tüketicilere yenilikçi ve pürüzsüz sigorta deneyimi sunuyor. SaÄŸladığımız gömülü sigorta ürünleri, iÅŸ birliÄŸi yaptığımız kurumların kendi müÅŸterilerine sundukları deneyimi ve deÄŸeri artırma olanağı tanıyor. DoÄŸru yerde, doÄŸru müÅŸteri ihtiyacını karşılayacak sigorta ürünlerini kullanımı kolay bir deneyim ile sunduÄŸunuz zaman çok hızlı karşılık bulabiliyorsunuz. Bunu EasyCep’te müÅŸterilerin çoÄŸunun EasyCare eklenen paketleri tercih etmesinden de görüyoruz. Bu iÅŸ birliÄŸi, gömülü sigorta hizmetleri alanında Türkiye'deki liderlik hedefimize giden yolda kabiliyetlerimizi gösteren güzel bir örnek” dedi.

Mehmet Akif Özdemir: Hizmetlerimizi çeÅŸitlendirmeye önem veriyoruz”

Sadece yenilenmiÅŸ telefon deÄŸil, bütünsel bir hizmet sunduklarını ifade eden EasyCep CEO’su Mehmet Akif Özdemir, “EasyCare paketleri ile artık müÅŸterilerimizin gözünde sadece elektronik perakendecisi deÄŸil onlara bütünsel çözümler ulaÅŸtırabilen bir noktaya gelmiÅŸ olduk. Stratejimiz doÄŸrultusunda eÅŸine rastlanmayan ÅŸekilde müÅŸterilerimizin ihtiyaçlarını kapsamaya ve hizmetlerimizi çeÅŸitlendirmeye devam edeceÄŸiz. Elektronik cihazlarıyla baÄŸlantılı tüm finansal ihtiyaçları da karşılayan yenilikçi iÅŸ modelleri için Colendi ile kol kola ilerlemeye devam edeceÄŸiz. MüÅŸterilerimizin bu paketi seçme sıklığı, bize memnuniyetlerini gösteriyor” ifadelerini kullandı.

19

Ä°ster ekran koruma ister tam koruma

20

Colendi Sigorta tarafından sunulan EasyCare sigorta paketleri, EasyCep’in internet sitesi ve maÄŸazalardan olacak ÅŸekilde iki ayrı kanal üzerinden satın alınabiliyor. Tüketiciler, EasyCep'in internet sitesi üzerinden telefon satın almak istediÄŸinde, tercih ettiÄŸi telefona özel olarak sunulan, ister ekran kırılmasına karşı ister tam koruma saÄŸlayan seçenekleri talep ederek 1 yıl süreyle geçerli sigorta seçeneÄŸini sepetine ekleyebiliyor.

21

EasyCep maÄŸazalarını ziyaret eden tüketiciler ise, yenilenmiÅŸ telefon almasalar bile mevcut telefonları için EasyCare paketi alabiliyorlar. Tam Kapsamlı EasyCare paketi, kullanıcının telefonununu ekran kırılmasının yanı sıra, sıvı teması, voltaj deÄŸiÅŸikliÄŸi, çalınma, kaza sonucu oluÅŸan hasarlar ve hatalı aksesuar kullanımına karşı koruma altına alıyor.

Tüketiciler, sigorta ödemelerini ayrıca yapmak zorunda kalmadan, telefon alışveriÅŸleriyle birlikte gerçekleÅŸtirebiliyor. Üstelik kredi kartına peÅŸin fiyatına 12 taksit imkânı hem telefonlar için hem de sigorta için devam ediyor.

 

Colendi Sigorta Acenteliği A.Ş. Hakkında

Colendi Sigorta, sigortacılık ihtiyaçlarına eriÅŸimi kolaylaÅŸtıran ve yeni nesil sigorta ürünlerini platformlar aracılığıyla daha geniÅŸ kitlelere eriÅŸilebilir kılan bir insuretech hizmet saÄŸlayıcısıdır. Colendi Sigorta, dijital platformların, kullanıcılarına uçtan uca sigorta çözümleri sunabilmelerini saÄŸlayacak teknoloji alt yapıları geliÅŸtiriyor. Partner kurumlar için en uygun ürünleri sigortacılık alanındaki deneyimli kadrosu ile tespit ederek, en kolay ve hızlı ÅŸekilde platformlarda sigorta ürünler ve hizmetlerinin konumlanmasını saÄŸlıyor. Colendi Sigorta, bir Colendi Yapay Zeka ve Büyük Veri. A.Åž. iÅŸtirakidir.

EasyCep Hakkında

Türkiye’nin en büyük yenilenmiÅŸ elektronik ürün marketi EasyCep, baÅŸta cep telefonları olmak üzere tüketicilerin uygun fiyatlı elektronik cihazlara eriÅŸmesini saÄŸlar. Tüketicilerin eski elektronik cihazlarını, kapılarından alarak deÄŸerlendirmelerini saÄŸlayan ÅŸirket, yeni cihaz alımı ihtiyacını ortadan kaldırarak yeni ürünlerin üretilmesinden kaynaklı karbon salımının da önüne geçerek doÄŸal kaynakların korunmasına destek olur. Türkiye’nin bir sonraki unicorn’u olmayı hedefleyen ÅŸirket, hızlı büyümesini 2023’te de sürdürmeyi hedefliyor.

Colendi Hakkında

Colendi, tüketicileri, ÅŸirketleri ve finans kurumlarını bir araya getirerek bankacılık servislerini demokratize eden bir finansal hizmetler platformudur. Colendi, 3 milyardan fazla banka hesabı olmayan ve 5 milyardan fazla kredi alamayan kiÅŸiyi doÄŸrudan etkileyen kronik bir finansal soruna çözüm olmak hedefi ile ilerlemektedir. Yeni nesil finansal teknoloji çözümlerini yapay zekâ ve büyük veri ile birleÅŸtirerek skorlama algoritması üzerine kurulu farklı servisler geliÅŸtiren Colendi, platform ortakları ve stratejik iÅŸ ortakları ile birlikte bugün itibari ile 15 milyon kullanıcısına ÅŸimdi al sonra öde ile hızlı ve kolay krediye ulaşım saÄŸlamakta ve finansal okuryazarlık düzeyini artırarak Colendi mikro yatırım platformları aracılığı ile birikim yapabilmelerini saÄŸlamaktadır.

Hibya Haber Ajansı

Ä°lgili Makaleler