Spor

Derince’de Öncelik Çocuklar ve Gençler

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün çocuklara ve gençlere armağanı olan spor alanlarının bir yenisi daha Fatih Sultan Mahallesi Tepe Sokak mevkiinde kullanıma açıldı

Derince’de Öncelik Çocuklar ve Gençler

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün çocuklara ve gençlere armağanı olan spor alanlarının bir yenisi daha Fatih Sultan Mahallesi Tepe Sokak mevkiinde kullanıma açıldı.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün,
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün,

YENİ BİR SPOR ALANI DAHA

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çocukların ve gençlerin talepleri doğrultusunda spor alanlarını inşa etmeye devam ediyor. Daha önce 20 yeni spor alanını ilçeye kazandıran Başkan Aygün, 21. spor tesisini Fatih Sultan Mahallesi Tepe Sokak mevkiinde kullanıma sundu. Futbol ve basketbol sahasının yer aldığı tesisin açılışı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Kenan Yalçın, Derince Belediye Başkan Yardımcıları Abbas Bayrak ve Züleyha Uslu, Fatih Sultan Mahallesi Muhtarı Mutlu Karakaş, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan, ilçe yöneticileri, çocuklar, veliler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

FATİH SULTAN MAHALLESİ

İlçe genelinde çocuklara ve gençlere yönelik projeler inşa etmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yaptığı değerlendirmede “Çocuklarımız için Derince’mize yeni spor alanları kazandırmaya devam ediyoruz. Bugün Fatih Sultan Mahallesi Tepe Sokak mevkiine inşa ettiğimiz spor alanımızın açılışında çocuklarımız ve gençlerimiz ile bir araya geldik. Derince İlçe Başkanımız Koray Merdan, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, teşkilatlarımız ve bölge sakinlerimizin katılımlarıyla hizmete sunduğumuz tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Açılış dolayısıyla düzenlenen programda çocukların sahada oynadıkları ilk müsabakalarına eşlik eden Başkan Aygün, futbol topu da hediye etti.

 

19

20

21

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir