Türkiye

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden kulüplere destek ziyareti

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, liglerde mücadele edecek spor kulüplerine destek ziyaretleri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy, hentbolda büyük bir başarı göstererek 1. Lige yükselen Mihalıççıkspor Hentbol Takımını antrenmanda ziyaret etti.

Teknik heyet, sporcular ve yöneticilerle bir araya gelen Çeliksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in selam ve üstün başarı dileklerini ileterek hentbolda Mihalıççıkspor’un çok önemli bir başarıya imza attığını belirtti. Çeliksoy yeni sezonda Eskişehir’in bayrağını 1. Ligde dalgalandıracak teknik heyet ve sporcuların yanında olduklarını ifade etti.

Ziyaretin ikinci durağı ise Erkekler Basketbol 2. Lig'inde mücadele eden Eskişehir Birey Koleji Basketbol Takımı oldu. Antrenmanda sporcularla bir araya gelen Çeliksoy, Başkan Büyükerşen’in selamlarını ve başarı dileklerini iletti.

Çeliksoy, Eskişehir’in bir spor şehri olduğunu belirterek Başkan Yılmaz Büyükerşen’in farklı spor branşlarının desteklenmesi yönündeki düşüncelerini de aktararak teknik heyet ve sporculara ligde başarılar diledi. Ziyaretler ilerleyen günlerde de devam edecek.

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

İlgili Makaleler