Alışveriş

Evidea’da 100 TL’ye varan indirim fırsatı ZUBİZU üyelerini bekliyor

ZUBİZU üyeleri, bir evin tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında toplayan Evidea mağazalarından ve evidea.com’dan 30 Temmuz’a kadar yapacakları 450 TL ve üzeri alışverişlerde anında 50 TL indirim, 750 TL ve üzeri alışverişlerde ise anında 100 TL indirim kazanıyor. ZUBİZU üyelerine özel kampanyadan, her üye ZUBİZU uygulamasından alınacak kodla en fazla bir kere yararlanabilecek.

Evidea; müşterilerine mutfak, ev tekstili, ev dekorasyonu, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri ve ev yaşam kategorilerinde birbirinden kaliteli ürünlerden oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. ZUBİZU kullanıcıları evlerindeki ihtiyaçları için yapacakları alışverişlerde Evidea’daki seçeneklerden indirim avantajıyla yararlanabilecek.  

5 milyona yakın üyesine 500’den fazla markada yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, üyelerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Kampanyalarla ilgili detaylı bilgilere ve çok daha fazlasına ZUBİZU’dan ve evidea.com’dan ulaşılabilir.

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

İlgili Makaleler