Siyaset

Gülay ARTUT Röportaj

Ak Parti Kocaeli’den Milletvekili Aday Adayı olan Gülay Artut,Kocaeli Haber Dünyası Genel Yayın Yönetmenimiz Selçuk Çelebi  röportajı ;

Gülay ARTUT Kimdir ?

1973 Ağrı doğumluyum,Ailem Gebze Kocaeli’de ikamet ediyor.1991 evlendim,Dilovasına gelin geldim.Dilocasının Gelini Gebze’nin kızıyım.

Aslında siyasetin içinde doğdum büyüdüm desem yeridir desem doğru olur.Rahmetli babam Rahmetli Erbakan’la görev yapmış,Refah partisi döneminde meclis üyeliği ve İlçe başkanlığı yapmıştır.Kayın Pederim Belediye başkan vekilliği yapmıştır.Siyasetin uzağında olmadım aktif olarak hep İçinde oldum.Memleket meseleleri evimizde her zaman konuşuldu.

gülay artut
gülay artut

Ak Parti ile Ne Zaman Tanıştınız !

Ak partiyi takip ediyordum.2009 Yılında aktif olarak katıldım.İlk oyumu Ak Partiye verdim hep onlarla çalışma havesim oldu.2009 Yılında Dilovası ilçe teşkilatına destek amaçlı gittim.Beni bırakmadılar ve orada kalarak siyaset yapmaya devam ediyorum.

Vekillik Kararını Nasıl Aldınız ?

19

Samimi özverili çalışmalarım oldu.Belediye Başkanları aday adayları arasında ve İlçe başkanlığı noktasında ismim teşkilatta geçti.

20

Benim sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olup, o kutsal görevlerin vermiş olduğu teykiyi halkıma hizmet olarak vermek istiyorum. ALLAH CC bana milletvekilli olduğum zaman o yetkilerimi halkıma hizmet manasında kullanacağım.Teşkilatıma çok faydalı olduğumu düşündüğümden Milletvekili olmaya karar verdim.

21

koltuğa oturum oradan güç almak değil hedefim.Ogüçü halkım adına kullanıp dualarını almak istiyorum.

Milletveki Olduğunuzda Hedefleriniz Neler Var !

Ak Partili olmak bir ayrıcalıktır.Orada vekil olmak daha büyük bir ayrıcalıktır.20 sene zarfında  Türkiyemize adeta çağ atlatacak hizmetleri yapması kendiliğinden olan işler değil,bunları görmezlikten gelemeyiz.Yerli ve Milli bide tam bağımsız TÜRKİYE, bu nemek biliyormusunuz.Veraset odaklarına son verilmesi tam bağımsız ülke olmak rüyalarımızın gerçek olması demektir.

Gülay ARTUT Röportaj
Gülay ARTUT Röportaj

Kendi ihtiyaçlarını kendi yapan ve üreten Dünyaya hükmeden bir lider olmak mükemmel bir duygudur.Bunun yanında olmak heyecan verici.Bu hizmetler yapılırken benimde bu yapılan hizmetlerde olmasın.

18 yıldır kadın olarak Ak Partiye hizmet ediyorum teşkilatlarım yapılan işleri görüyor bakın beni nerelere taşıdı, sağ olsunlar hepsine minnettarım.Anadolu’nun her kadını inanarak ve güvenerek hizmet yaparsa teşkilatlarımız da her zaman karşılığı vardır.TBMM 600 kişiden biri olmak kolay değil tabiî ki halim bu 600 kişinin arasında bir Anadolu kadını olarak olmak istiyorum.

Ak Parti kadına Cumhuriyet tarihini inceleyin göreceksiniz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Nasıl Değerlendiriyorsunuz !

Sayın Cumhurbaşkanımız bir kere bi Dünya Lideridir.Bunu kabul edelim Müslüman bir adam,Cesur bir adam,Mazlumların umudu,Dünya beşten büyüktür diyen kaç tane liderimiz oldu.İlk ve beklide sonuncusu olacak,Kadınlarımıza pozitif ayırımcılık yapan başka lider geldi mi TÜRKİYEYE..

Yerli milli ilkelere bu kadar değer veren bir lider olmadı şimdiye kadar.Tam bağımsız Türkiye mücadelesini veriyor.

Bu güne kadar hep dışa bağlı idik,ama ABD küsmesin.Avrupa darılmasın şu an yerli ve milli değerleri ön plana çıkaran lider konumundadır.

Uranyum konusunda hep dışarıya ham madde olarak dışarıya sattık.Bu gün dışarıya satılması yasak.Dünyanın %70 ülkemizde bulunmaktadır.İşlendikten sonra satıldığında bire 15  kat fiyat farkı var.Ülkemizin neler kazandığı ortadadır.Bu hareketler Bağımsız Mücadelerin adımlarıdır.

Şimdi hiçbir şey eskisi gibi değil.Türkiye tam bağımsız bir ülkedir.Emekleyen değil hedeflere koşarak ulaşan bir ülke durumundadır.Eminim zaman içersinde bütün Dünya Türkiye’ye muhtaç olacaktır.

Bu 6 ‘lı Masa İlgili Düşüncelerinizi Nedir !

Çok üzülüyorum,Bir insan bu kadar mı vatanına düşman olur.Yapılan bunca güzel işlere alkış istemiyoruz.KOCA BİR YAZIKLAR OLSUN DERİM.

%1 olmayan parti liderleri halkın adına nasıl karar verin.Yaptıklarımız geleceğimizin teminatıdır diyorlar.Bu nasıl bir nefret, nasıl düşmanlık Tayyip Erdoğan gitsinde ne olursa olsun Yuh demek istiyorum.Halkımız İnşallah bunlara pirim vermiyecektir.

Bir adamı ABD istemiyor,Fransa istemiyor,PKK istemiyor biraz düşünmek lazım.Demek ki güzel işler yapıyor bu adam..

Bu mesele Türkiye’nin var olma meselesidir..

Ak Parti Kocaeli Kaç Milletveli Çıkartır ?

Halkın içerside olan halkı iyi tanıyan güzel bir liste yapılırsa 8 Vekil çok rahat çıkartır.Durmak yok tabi ki yola devam.

Teşkilatlarımızla uyumadan herkes kendi bulunduğu mahallesinde tokalaşmadığımız insan bırakmıyacağız. Kocaeli’de 14 vekilin 8 tanesini Ak Parti alacaktır.

 

İlgili Makaleler