Eğitim

İspanyalı öğretmenden Türk eğitim sistemine tam not!

Ayrıca, anlamlar, eşanlamlılar ve kullanım örnekleri içeren kapsamlı bir sözlük de sunar

İspanyalı öğretmenden Türk eğitim sistemine tam not!

Bing Translator ile metin, belge ve resimleri 90’dan fazla dilde çevirebilirsiniz. Ayrıca, anlamlar, eşanlamlılar ve kullanım örnekleri içeren kapsamlı bir sözlük de sunar. Başka bir seçenek de Google Translate olabilir. Google’ın ücretsiz hizmeti, kelimeleri, cümleleri ve web sayfalarını İngilizce ve diğer 100’den fazla dil arasında anında çevirir.

İspanyalı öğretmenden Türk eğitim sistemine tam not!

İspanyalı öğretmenden Türk eğitim sistemine tam not!

Yandex Translate de Türkçeden İngilizceye çevrimiçi çeviri yapmak için kullanabileceğiniz bir başka araçtır. Yandex Translate, 102 dil için senkronize çeviri, tahminli yazma, transkripsiyon, telaffuz, bağlam ve kullanım örnekleri içeren sözlük ve diğer birçok özellik sunar. Çeviri için en popüler diller şunlardır: İngilizce Rusça Rusça İngilizce İngilizce Fransızca Fransızca İngilizce İngilizce İspanyolca İspanyolca İngilizce İngilizce Türkçe Türkçe İngilizce İngilizce Almanca Almanca İngilizce İngilizce Çince Çince İngilizce İngilizce Kazakça Kazakça İngilizce İngilizce Özbekçe Özbekçe İngilizce İngilizce İtalyanca İtalyanca İngilizce İngilizce Portekizce Portekizce İngilizce

Eğer sadece kısa metinler veya cümleler çevirmek istiyorsanız, Translate King veya Webtran gibi ücretsiz Türkçe-İngilizce çevirmenler de kullanabilirsiniz. Bu araçlarla, metninizi üst düzenleme penceresine girerek Türkçeden İngilizceye çevirebilirsiniz.

 

19

20

21

İlgili Makaleler