Eğitim

JUST ENGLISH DİL OKULLARI KOÜ’LÜ GENÇLERİN YANINDA

Kocaeli Üniversitesi Makine Mühendisliği Kulübü ile protokol anlaşması imzalandı.

JUST ENGLISH DİL OKULLARI KOÜ’LÜ GENÇLERİN YANINDA

Kocaeli Üniversitesi Makine Mühendisliği Kulübü ile protokol anlaşması imzalandı. Makine Mühendisliği Kulübü üyelerini kapsayan protokolün imza töreninde Makine Mühendisliği Kulüp Başkanı İbrahim Uyar, Makine Mühendisliği Kulübü Takım Kaptanı Muhammet Fatih Nayir,İzmit Just English Dil Okulları Şube Müdürü Nursima Ak ve Marmara Bölgesi Eğitim Sorumlusu Mert Kağan Yangılkaya yer aldı.

JUST ENGLISH DİL OKULLARI KOÜ’LÜ GENÇLERİN YANINDA
JUST ENGLISH DİL OKULLARI KOÜ’LÜ GENÇLERİN YANINDA

Bu protokol kapsamında Makine Mühendisliği Kulübü Üyelerine Özel %25 indirim ve ömür boyu geçerli konuşma sınıflarına katılım sağlayabilecek ve çeşitli aktiviteler ise Koü’lü gençleri heyecanlandırıyor.

Protokol İmza Töreninden Sonra Yetkililer Açıklamalarda bulundu.

Makine Mühendisliği Kulüp Başkanı İbrahim Uyar;

Makine Mühendisliği Kulübümüzle gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği anlaşması, bizim için büyük bir memnuniyet kaynağıdır. Just English’le birlikte çalışma fırsatını elde etmek, kulübümüzün faaliyetlerini daha da geliştirmemize yardımcı olacak ve öğrencilerimize daha fazla fırsat sunmamıza olanak tanıyacaktır.

Just English’in bize olan destekleri, geleceğin mühendislerini yetiştirmemize katkı sağlayacak ve bu işbirliğinin her iki taraf için de verimli olacağına inanıyoruz. Kulübümüzün etkinliklerine ve projelerine katkı sağlayarak, mühendislik öğrencilerine değerli deneyimler sunmamıza destek verdiği için Just English ekibine teşekkür ederiz.

19

İzmit Just English Dil Okulları Şube Müdürü Nursima Ak;

20

Yeni döneme güzel bir başlangıç yaptık, Üniversite öğrencileri ile yapılan bu anlaşma onların eğitimine büyük oranda katkı sağlayacağına eminiz.

21

Just English Dil Okulları Marmara Bölgesi Eğitim Sorumlusu Mert Kağan Yangılkaya;

Üniversitede ki öğrencilerimize elimizden geldiğince destek vermek bizim için büyük mutluluktur.Çok fazla etkinlik planlamaktayız ilk etkinliklerimiz Ekim ayı içerisinde olacaktır.Gerekli paylaşımve duyurular Kocaeli Üniversitesi Makine Mühendisliği Kulübü İnstagram adresinden ve Umuttepe kampüsünden yapılacaktır.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dilerim

İlgili Makaleler