Yazılım

Kaspersky, iş ortağı programına yeni uzmanlıklar ve fırsatlar ekledi

Kaspersky, kurumsal çözümler satan ve dağıtan iÅŸ ortaklarına önemli avantajlar saÄŸlayan iki yeni uzmanlık tanıttı: Gold ve Platinum iÅŸ ortakları için Enterprise uzmanlığı ve Platinum iÅŸ ortakları için Enterprise+ uzmanlığı. Bu uzmanlıklar, iÅŸ ortaklarının uzmanlık ürünlerinin satışını artırmak için ek indirimler almasına, Kaspersky'den öncelikli satış öncesi desteÄŸe hak kazanmasına, kurumsal çözümler için ortak pazarlama faaliyetleri yürütmesine ve diÄŸer bazı avantajlara olanak tanıyor. Kaspersky çözümlerinin yaygınlaÅŸtırılması da dahil olmak üzere müÅŸterilerine geliÅŸmiÅŸ siber güvenlik hizmetleri sunan iÅŸ ortakları Enterprise+ uzmanlığını alabiliyor. Bu uzmanlığa sahip iÅŸ ortakları, POC hizmetleri ve dağıtımı için ücret, teknik eÄŸitim kuponları ve çok daha fazla avantaja sahip olacak.  

Distribütörlere yönelik program artık iki uzmanlık içeriyor. Katma DeÄŸerli Distribütör (VAD) uzmanlığı, iÅŸ ortaklarının belirli kurumsal ürünlerin satışı için indirim almalarını saÄŸlarken, Specialist uzmanlığı iÅŸ ortağı adına dağıtım ve POC hizmetleri sunan distribütörleri ödüllendiriyor. VAD uzmanlığına sahip distribütörler, kurumsal ürünlerin pazar satışını artırmaya odaklanırken Specialist uzmanlığı, müÅŸterilere dağıtım ve ek hizmetler sunmaya istekli distribütörler için oluÅŸturuldu. Ayrıca Ä°talya, Ä°berya, Fransa, Kuzey Amerika, APAC ve LATAM bölgesindeki MSP distribütörleri için Kaspersky, MSP satışlarında ek indirimler sundu.

 Ek fırsatlar yaratıyor

Yeni güncellemelerle Kaspersky LMP (Lisans Yönetimi Portalı) kullanmak ve burada müÅŸteri aramak daha kolay hale geliyor. MSP iÅŸ ortakları, standart biletleme sistemi yerine Kaspersky ekibinden 7/24 anında telefon desteÄŸi almalarını saÄŸlayan SKU Plus lisansını satın alabiliyor. MSP'ler için yapılan bir diÄŸer güncelleme ise iÅŸ ortaklarının MSP adına Kaspersky Profesyonel Hizmetleri satın alabilmesini ve Kaspersky'nin dağıtım, uygulama vb. konulardaki uzmanlığıyla yardımcı olmasını içeriyor.  

Kaspersky Genel Müdür Yardımcısı Kirill Astrakhan, ÅŸunları söyledi: "Yeni kurumsal uzmanlıkların tanıtımı kurumsal stratejimizdeki deÄŸiÅŸimi yansıtıyor. Böylece tasarımdan itibaren güvenlik çözüm vaadimizi küresel olarak kurumsal müÅŸterilerimize geniÅŸletmiÅŸ olduk. Kanal iÅŸ ortaklarımızın küresel siber güvenlik trendlerinden yararlanmak ve artan siber güvenlik müÅŸteri endiÅŸelerini gidermek için ek fırsatlar yarattıklarına inanıyoruz. Bu deÄŸiÅŸiklikler hem iÅŸ ortaklarımızın hem de bizim iÅŸlerimizi büyütmek için büyük bir fırsat olabilir."

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

Ä°lgili Makaleler