Siyaset

Kavaklı’dan AK Parti’ye destek

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş ve Berna Abiş, Gölcük’te Kavaklı Mahalle Buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Gölcük, Mehmet Ellibeş’i Meclis’e göndermekte kararlı;

Kavaklı’dan AK Parti’ye destek

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş ve Berna Abiş, Gölcük’te Kavaklı Mahalle Buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Ellibeş ve Abiş’imeşalelerle karşılayan Kavaklı sakinleri, AK Parti’ye desteklerini ifade etti.

Mehmet Ellibeş
Mehmet Ellibeş

Gölcük Kavaklı Mahallesi’nde düzenlenen Mahalle Buluşmasına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Mehmet Ellibeş ve Berna Abiş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Kavaklı sakinleri katıldı.

MEŞALELERLE KARŞILADILAR

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Mehmet Ellibeş ve Berna Abiş, Gölcük’te meşalelerle karşılandı. Kavaklı sakinleri Milletvekili Adayları Mehmet Ellibeş ve Berna Abiş’e 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek sözü verdiler. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, “Tüm coşkumuz ve heyecanımızla 14 Mayıs için geri sayıyoruz. Cumhurbaşkanımızın ardında dik yürüyüşümüzde bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan sevgili Gölcüklü hemşerilerime ve tüm Kocaeli’ye teşekkür ediyorum” dedi.

19

20

21

İlgili Makaleler