Başkan Adayı

Güncel

Merttürk, Bolulularla bir araya geldi

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli Bolulular Derneği Başkanı ve üyeleri ile bir araya geldi.

Güncel

Çiftçi’den miting gibi açık hava toplantısı

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, dün Çağdaşkent Mahallesi sakinleriyle açık hava toplantısında bir araya geldi.

Spor

Türel, “Gebzespor sahipsiz değildir

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, dün İstanbul’da oynanan Feriköy maçında yaşanan olaylara tepki gösterdi

Güncel

Hatipoğlu’na Erzurum’dan  Destek geldi

Yİ Parti Uluslararası Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 27. Dönem Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’de yer aldı.

Siyaset

Şefkatiye ve Arslanbey’liler, Merttürk’ü bağrına bastı

Şefkatiye ve Arslanbey’liler, Merttürk’ü bağrına bastı Seçim çalışmaları kapsamında Şirinsulhiye ve Arslanbey Mahallelerinde hemşehrileri ile bir araya gelen CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, mahalle sakinleri tarafından sevgi seli ile karşılandı. Mahalle sakinlerinin “Bizim Kız” yanındayız diyerek bağrına bastığı Merttürk, ‘Ekibimle birlikte yüzünüzü kara çıkarmayacağımıza söz veriyorum” sözünü verdi.…

Güncel

Bünyamin Çiftçi, Habertürk’te projelerini anlattı

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Habertürk TV’de Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtladı.

Siyaset

Ölmez: OSB’yi sahiplenmeliyiz

AK Parti ve Cumhur İttifakı Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, Kandıra’nın OSB’yi sahiplenerek üretime önem vermesi gerektiğini söyledi.

Siyaset

Tutuş, “İzmit’i gerçek belediyecilik ile buluşturacağız”

Tutuş, Alikahya Seçim İrtibat Bürosu'nda düzenlenen toplantıda, teşkilatlarda farklı kademelerde görev yapmış, istişare kurulları ile bir araya geldi.

Siyaset

Ölmez: Kandıra’da kentleşme bilinci oluşacak

Pınarlı ve Bağırganlı’ya giden AK Parti ve Cumhur İttifakı Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, yeni dönemde yeni yatırımlarla birlikte Kandıra’da kentleşme bilincinin oluşacağını söyledi.

Güncel

Çiftçi, “Kent meydanı halkımıza nefes aldıracak”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, dün Çayırova Erzurumlular Derneği’ne misafir oldu.

Siyaset

Işık, Dilovası’nda Ömeroğlu’na destek istedi

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu’na destek istedi.

Güncel

Şirin, “Dayanışmayı iftar sofralarımızla büyütüyoruz”

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, Yenikent Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında mahalle sakinleri ile buluştu

Siyaset

Yaman ve Çiftçi’den Ağrılılar Derneği’ne ziyaret

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Ağrılılar Derneği’ni ziyaret etti.

Güncel

Çetinkaya, orucunu vatandaşla açıyor

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, hem sahuru hem de iftarı sahada gerçekleştiriyor.

Siyaset

Erol Ölmez’e büyük destek

AK Parti ve Cumhur İttifakı Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, seçim çalışması için gittiği Beyce Mahallesi’nde büyük destek gördü. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu da Erol Ölmez’e eşlik etti. Erol Ölmez’e büyük destek RADİYE SEZER KATIRCIOĞLU DA KATILDI AK Parti ve Cumhur İttifakı Kandıra Belediye Başkan Adayı…

Siyaset

Çetinkaya, gönülleri fethetti

Seçim çalışmaları kapsamında bir kez daha kendi köyü olan Akçat’ı ziyaret eden Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, gördüğü ilgiden dolayı duygu dolu anlar yaşadı.

Güncel

Çetinkaya, ‘Simit Dolması’ dağıttı

Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, iftar öncesinde vatandaşlara Karamürsel'e özgü ‘Simit Dolması’ dağıttı.

Siyaset

Kocaman, haneleri geziyor

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, seçim çalışmalarını hane hane gezerek sürdürüyor.

Güncel

Tutuş, sağlık çalışanlarını unutmadı

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçe genelindeki sağlık kuruluşlarını gezdi, sağlık çalışanlarına karanfil verdi

Güncel

Merttürk, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarını unutmadı

Merttürk, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçede hizmet veren Nuh Çimento Sanayi Vakfı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ve İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti, günlerini kutladı.