Alışveriş

Schafer’da büyük yaz indirimi başladı

Schafer “Ses Getiren Fiyatlar” döneminde, Schafer Home ürün kategorisinde yer alan Milano çift kişilik nevresim takımı, sofra grubu kategorisinde bulunan Liana Yemek takımı ve mutfak kategorisindeki Cory Kek kalıbı gibi farklı kullanım alanlarına uygun çeşitli ürün seçeneklerini özel fiyatlarla müşterilerine sunuyor. 19 Haziran tarihinde başlayan fırsatlarla dolu yaz kampanyası 31 Ağustos tarihine kadar Schafer müşterilerine sunulacak.

Schafer Home kategorisinde yer alan Milano çift kişilik nevresim takımının içinde 200×220 cm nevresim, 240×260 cm çarşaf, 2 adet 50×70 cm yastık kılıfı yer alıyor. Pamuklu ve kolay ütülenebilir özellikteki kumaş dokusu ile pratik bir kullanım sağlayan Milano çift kişilik nevresim takımı minimal desenleri, pudra ve indigo renk seçenekleri ile yatak odasında sadeliği seven tüketicilere hitap ediyor. Schafer sofra kategorisinde yer alan onlarca çeşit üründen biri olan 6 kişilik Liana porselen yemek takımı şıklığı ve zarafetiyle yaz sofralarını renklendiriyor. 6 adet 25 cm servis tabağı, 6 adet 19 cm pasta tabağı, 6 adet 21 cm çukur tabağı ve 6 adet 14 cm çorba kasesi bulunan Liana porselen yemek takımı yazı hissettiren renk ve desenleriyle dikkat çekiyor.

Özel günlerde ilk akla gelen tariflerden biri olan kekleri hazırlamak için mükemmel bir yardımcı olan Cory döküm kek kalıbı serisi ısıyı eşit biçimde yayarak tam kıvamında kabarmış kekler pişirilebiliyor. Klasik, baton, elmas, bardak, pırlanta ve rüzgar gülü şeklinde 6 farklı kalıp seçeneği bulunan Cory döküm kek kalıbı serisi dayanıklı malzemesi sayesinde uzun ömürlü kullanım imkanı sağlıyor.

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler