Alışveriş

Schafer’dan Babalar Günü’ne özel butik hediyeler

Schafer, Babalar Günü’nde, “Tam Babama Göre’’ mottosuyla müşterilerine hem yüksek kaliteli hem de şık hediye alternatifleri sunuyor. Schafer tarafından hazırlanan Babalar Günü ürün yelpazesinde, mutfak grubu ürün kategorisinden Iron Man Termos ve Alfa French Press, küçük ev aletleri kategorisinden ise Barista Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi ve Stormy Kişisel Blender gibi farklı kullanım alanlarına uygun çeşitli seçenekler bulunuyor. İçecekleri 4-6 saate kadar sıcak/soğuk tutma özelliğine sahip olan Schafer Iron Man çelik termos, 400 ml’lik hacmi ile de tüketiciler tarafından tercih ediliyor. Iron Man çelik termosun sızdırmaz ergonomik tasarımı sayesinde 750 ml hacimli cam Schafer Alfa French Press’te hazırlanan kahveler çocuklarıyla vakit geçiren babalara güvenle eşlik ediyor.

Schafer’ın Babalar gününde kahve tutkunu babaları çok mutlu edecek hediye seçenekleri arasında bulunan Barista öğütücülü filtre kahve makinası ergonomik boyutları ile bütün mutfak ve ofislerde

kendine yer buluyor. 600W ısıtma gücüne sahip Barista filtre kahve makinası ile kahveyi doğrudan çekirdekten öğüterek hazırlayabildiği gibi öğütülmüş çekirdek ile de kahve pişirilebiliyor. Şık ve minimal bir tasarıma sahip olan Barista kahve makinasında 0,60 ml kapasiteli cam demlik ve su seviye göstergesi bulunuyor. Damlatma önleyici sistemi sayesinde güvenli bir kullanım sağlıyor. Hem öğütücüsü hem de demleme işlevleri, kahveyi sıcak tutan ısıtıcı tabanı ile kahve gurmelerini memnun edecek performans gösteren Barista kahve makinası çıkartılabilir filtresi ile kolayca temizlenebiliyor.

Schafer’ın küçük ev aletleri kategorisinde yer alan özel taşıma halkası ile günlük aktivitelerde içecekleri taşıma kolaylığı sağlayan Schafer Stormy Kişisel (Personal) Blender; buz kırma özelliğiyle en sıcak yaz günlerinde bile lezzetli ve serinletici içeceklerin hazırlanmasını kolaylaştırıyor.  Kaydırmaz tabanı ile tezgah üstünden kayma ve devrilme riskini ortadan kaldırırken, 1500 ml kapasiteli kırılmaya dayanıklı haznesi ve tam kilitleme yapılmadan çalışmamasını sağlayan emniyet sistemi sayesinde güvenli bir kullanım olanağı sunuyor. Özel çelik bıçakları, 4 kademe hız ayarı ve pulse (maksimum güçte kısa çalıştırma fonksiyonu) ile büyük parçalı meyve ve sebzeleri kolaylıkla parçalayan ürünün hazne içini sıyırmak için kullanılan özel spatulası ise pratik kullanım ve temizlik imkânı sağlıyor. Muzlu, çilekli süt ve tamamen tercihe bağlı onlarca özel karışım hazırlayabilen Stormy Blender, damlamayı önleyen özel içme kapağı ile mutfakların ve babaların favorisi olmaya aday.

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

İlgili Makaleler