Siyaset

Şirin, Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Dün akşam, İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Kamil Şirin, ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte, Tavşantepe Mahallesi'nde önemli bir buluşmaya imza attı.

İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Kamil Şirin, Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

 

Dün akşam, İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Kamil Şirin, ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte, Tavşantepe Mahallesi’nde önemli bir buluşmaya imza attı. Seren Hanım ve Eşi Hayati Bey’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına katılan Şirin ve beraberindeki heyet, sıcak bir karşılama ile karşılandı. Misafirperverlikleri ve ilgileri için Seren Hanım ve Hayati Bey’e teşekkürlerini ileten Şirin, samimi bir atmosferde geçen buluşmanın önemine vurgu yaptı.

Şirin, Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi
Şirin, Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

İftar sonrasında, Şirin ve ekibi, Tavşantepe Seçim İrtibat Bürosu’na uğrayarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların istek ve beklentilerini dinleyen Şirin, mahallede gerçekleştirilmesini istedikleri çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Toplantıda, mahalle halkının beklentilerini ve önerilerini dikkate alarak, İYİ Parti’nin yerel yönetim anlayışını bir kez daha ortaya koydu.

Kamil Şirin, mahalle sakinleriyle olan bu samimi buluşmanın ardından, vatandaşların desteğiyle İzmit’e daha yaşanabilir bir şehir vizyonunu gerçekleştirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir