Siyaset

Tekin Uygur ziyaretlerini sürdürüyor

CHP’den Milletvekili aday adayı olan ve gelecek dönemde genel seçimlerde yine adaylığını açıklayacak olan iş insanı Tekin Uygur, ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.

Tekin Uygur ziyaretlerini sürdürüyor

Son genel seçimleri öncesi CHP’den Milletvekili aday adayı olan ve gelecek dönemde genel seçimlerde yine adaylığını açıklayacak olan iş insanı Tekin Uygur, ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. İlçe ilçe dolaşan ve yerel seçimler öncesi partisi için ciddi mesai harcayan Uygur, CHP Karamürsel Başkanlığı seçimlerinde güven tazeleyen ve yeniden seçilen Anıl Aksu’yu

 

İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık ile ziyaret etti ve başarılar diledi.   Tekin Uygur ayrıca CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eriş’i , CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman’ı , CHP Dilovası İlçe Başkanı Servet Turan’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Tekin Uygur, ilçe ilçe dolaşıyor

Tekin Uygur ziyaretlerini sürdürüyor
Tekin Uygur ziyaretlerini sürdürüyor

Yaklaşan yerel seçimler öncesi sahaya en erken giren isimlerden biri olan iş insanı Tekin Uygur, üyesi olduğu CHP için gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. İlçe başkanlıklarına ziyaretlerine devam eden Tekin Uygur, bu hafta CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin’i, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltın’ı, CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner’i ve CHP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Bayrak’ı makamında ziyaret ederek yeni dönemde kendilerine başarı diledi.

 

19

20

21

İlgili Makaleler