Finans

Vitruta’da ZUBİZU’ya özel yüzde 15 indirim ayrıcalığı

ZUBİZU üyeleri, Vitruta mağazalarından ve vitruta.com’dan yapacakları alışverişlerinde %15 indirim fırsatından yararlanıyor. Vitruta’da satılan 100’den fazla yerli ve yabancı markadaki tüm ürünlerde geçerli kampanyadan 31 Aralık 2023 tarihine kadar faydalanılabilir.

ZUBİZU üyeleri, giyimden ayakkabıya, aksesuardan takıya geniş ürün ve marka yelpazesiyle modanın nabzını tutan Vitruta mağazalarından ve Vitruta.com’dan 31 Aralık’a kadar yapacakları alışverişlerde %15 indirim kazanıyor. Vitruta bünyesinde yer alan ulusal ve uluslararası 100’den fazla markada geçerli kampanya, diğer indirim kampanyalarıyla birleştirilemiyor. Her üye kampanyadan bir kez faydalanabilir.

Vitruta; müşterilerine Veja, Kanken, Rains, Nike, Adidas, Puma, Carhartt WIP, Dickies, Calvin Klein, Les Benjamins, Vans gibi onlarca markada sunduğu geniş ve kaliteli ürün yelpazesiyle sürdürülebilir markaları bir araya getirerek benzersiz bir alışveriş deneyimi sağlıyor. Kendi stilini yaratmak isteyen ZUBİZU kullanıcıları, yapacakları alışverişlerde Vitruta’daki seçeneklerden indirim avantajıyla yararlanabilecek. 

5 milyona yakın üyesine yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan ZUBİZU, üyelerine hayatlarını kolaylaştıran deneyim ve ayrıcalıklar yaşatmaya devam ediyor.

Kampanyalarla ilgili detaylı bilgilere ve çok daha fazlasına ZUBİZU’dan ve Vitruta’dan ulaşılabilir.

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

İlgili Makaleler