Yazılım

Yapay zeka ile daha güvenli hibrit çalışma

Cisco, siber güvenliği basitleştirmek ve giderek karmaşıklaşan tehdit ortamında kişilerin her yerden işlerini en iyi şekilde yapmalarına olanak sağlamak için yapay zeka destekli Cisco Security Cloud çözümünü hayata geçiriyor. Cisco, operasyonları basitleştirerek ve etkinliği artırarak güvenlik ekiplerini destekleyecek yapay zeka ve makine öğrenmesi alanındaki üstün teknolojili inovasyonlara yatırım yapıyor. 

Cisco'nun Güvenlik ve İş Birliğinden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Jeetu Patel yeni güvenlik çözümleri için şunları söyledi: 

“Cisco Secure Access sayesinde kullanıcının üzerindeki yükü kaldırıyoruz. Güvenli ve hibrit çalışmayı mümkün kılmak için sadece bazı uygulamalara değil, tüm uygulamalara sorunsuz erişim ile üstün bir deneyim sağlıyoruz. Ağ üzerinde sunduğumuz eşsiz görünürlük bize başka hiçbir şirketin sahip olmadığı bir avantaj sağlıyor. Güvenliğin ağ ile buluştuğu noktada Cisco'nun gerçekten de dünyanın en iyisi olduğuna inanıyoruz.” 

İşte Cisco Secure Access'in öne çıkan özellikleri: 

"Ortak Erişim Deneyimi: Son kullanıcı müdahalesi olmadan trafiği özel ve genel hedeflere akıllı ve güvenli bir şekilde yönlendirerek tüm uygulamalara ve kaynaklara erişmenin tek ve kolay bir yolunu sunar. 

Bulutta Yönetilen Tek Bir Konsol: Birden fazla işlevi, tüm trafiği koruyan kullanımı kolay tek bir çözümde birleştirerek güvenlik işlemlerini basitleştirir. Yöneticiler ve analistler geniş bir araç setini yönetmek yerine tek bir yere giderek tüm trafiği görebilir, tüm politikaları belirleyebilir ve güvenlik risklerini analiz edebilirler. Bu da verimlilik artışları, maliyet düşüşleri ve esnek bir BT ortamı anlamına gelir. 

Daha Hızlı Tespit ve Müdahale: Araştırmaları hızlandırmak için gerekli analizi sağlar ve daha fazla tehdidi tespit edip engellemek için Cisco Talos yapay zekâ odaklı tehdit zekası ile desteklenir."

19

20

Hibya Haber Ajansı

21

İlgili Makaleler