Kültür

Yarımca Kütüphanesi açıldı

Körfez Belediyesi tarafından Yarımca Kent Meydanı’nda hayata geçirilen Yarımca Kütüphanesi, düzenlenen törenle açıldı.

Körfez Belediyesi tarafından Yarımca Kent Meydanı’nda hayata geçirilen Yarımca Kütüphanesi, düzenlenen törenle açıldı. Açılışta konuşan Başkan Söğüt, “Kütüphanemiz; Türkiye Yüzyılında gençlerimize armağan olsun” dedi

KÖRFEZ’E YENİ BİR DEĞER DAHA KAZANDIRILDI;

Yarımca Kütüphanesi açıldı

Körfez Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçeye kazandırılan Yarımca Kent Meydanı’nda hayata geçirdiği Yarımca Kütüphanesi’ni hizmete açtı. Açılış törenine; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt dışında; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, BBP İlçe Başkanı Selim Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesinde de mehteran takımının gösterisi yer aldı.

BİLGİSAYAR BAŞINDA .
BİLGİSAYAR BAŞINDA .

GENÇLERİMİZE ARMAĞAN OLSUN

Yarımca Ortaokulu öğrencilerinin de ‘ilk misafir’ olarak yer aldığı kütüphane açılışında konuşan Başkan Şener Söğüt, “Yarımca’nın kalbinde bir kütüphane açıyoruz. En kıymetli yatırımlar gençlerimize yaptıklarımızdır. Biz sizin için en güzel projeleri tasarlayıp hayata geçiriyoruz. Kütüphanemizin; ilçemize, ülkemize, çocuklarımıza, gençlerimize kısacası aydınlık yarınlarımıza, Türkiye yüzyılımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ben bu kütüphaneyi Türkiye Yüzyılımızın yarınlarına yani sizlere armağan ediyorum” dedi.

“AYDINLIK GELECEĞİMİZSİNİZ”

19

“Sizler bizim gözümüzün nurusunuz aydınlık geleceğimizsiniz” diyen Söğüt, “Sizler için her şeyi yapmaya hazırız, sizleri en iyi yerlerde görmek istiyoruz. Biliyoruz ki büyük güçlü ve kalkınmış Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Sizler için ne yapsak az. Sizlere yatırımlar geleceğimiz için bir birikimdir, tıpkı kumbarada biriken paralar gibi. Sizlere güvenimiz sonsuz çocuklar” dedi.

20

‘’GELECEK ANCAK İLİMLE GÜÇLENİR’’

21

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün ardından konuşan Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, “Kütüphanemiz tüm Körfez’imize hayırlı uğurlu olsun. Bu güzel eserin ortaya çıkmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Biz Körfez’ in en güzel yerlere geleceğini biliyoruz ve geleceğe dönük yapılan bu adım ve yatırımları da canı gönülden destekliyoruz. Gelecek ancak ilimle güçlenir. Sizlerle birlikte el ele vererek geleceğimiz güçlendireceğiz” dedi. Açılış kurdelesinin kesilmesi ile birlikte protokol üyeleri ve öğrenciler kütüphaneyi gezdi.

5 BİN KİTAP YER ALIYOR

Yarımca Kent Meydanı’nda hayata geçirilen Körfez Belediyesi Yarımca Kütüphanesi içerisinde; felsefe, edebiyat, bilim, kültür-sanat, tarih, sosyoloji, kişisel gelişim, İslam kültürü alanlarında 5 bine yakın kitap yer alıyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir