Alışveriş

Yoga severlere konforlu seçenekler Skechers’ta

Konfor teknolojisini moda ile birleştiren Skechers, 21 Haziran Yoga Günü’nde beden ve ruhun birlikteliğine eşlik edecek rahat parçaları yoga severlerle buluşturuyor. Ayakkabılarının rahatlığı ile öne çıkan Skechers, spor için geliştirdiği tüm tekstil ürünlerinde de rahatlık teknolojisini kullanıyor.

Hem zihnin hem de bedenin sağlıklı olması için önemli olan yoga, her yıl 21 Haziran’da Dünya Yoga Günü’nde kutlanıyor. Bedeni esneten ve zihnin dinginleşmesine yardım eden yogada tercih edilen parçalar ise büyük önem taşıyor. Hareketlerin özgürce yapılması için konforlu ve bir o kadar da şık alternatifler sunan Skechers, yoga severlere rahat bir deneyim sunuyor. Maksimum hareket kabiliyeti için esneklik sunan, nefes alan ve hafif yapısıyla her daim kullanılabilen parçaların yer aldığı seçkide, yoga severler için tayt, sporcu sütyeni, yoga pantolonu gibi seçenekler Skechers’ta yer alıyor.

Orta düzeyde göğüs desteği sağlayan Skechers W Mid Support Long Bra kadın sporcu sütyeni yoga esnasında rahat bir şekilde hareket etmeye yarıyor. W Performance Coll. Wrap Over Yoga Pantolonu ise esnerken beden ve ruhun birleşmesine katkı sağlıyor. Nefes alabilen özelliği ile ekstra hava almaya yarayan Skechers W Ankle Legging kadın spor taytı ise yoga deneyimine rahatlık katıyor.

Konfor teknolojisini moda ile birleştiren ürünler için Skechers mağazaları ve skechers.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı

19

20

21

İlgili Makaleler