Siyaset

AK Partili Selvi’den sürpriz ziyaret

Ferhat Selvi, bir taraftan saha ziyaretlerini sürdürürken, diğer taraftan da özel görüşmelerde bulunuyor.

 

AK Partili Selvi’den sürpriz ziyaret

AK Parti’den Körfez Belediye Başkan aday adayı olan ve ülke genelindeki en genç aday adayları arasında yer alan Ferhat Selvi, bir taraftan saha ziyaretlerini sürdürürken, diğer taraftan da özel görüşmelerde bulunuyor. Selvi bu kapsamda geçtiğimiz gün parti genel merkezi nezdinde önemli bir isimle bir araya geldi.

BULUŞMADA NELER KONUŞULDU?

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci tarafından kabul edilen ve kendisi ile güncel konular üzerine sohbet eden genç aday adayı Selvi, görüşme içeriği hakkında yorum yapmazken, buluşmada süreçle ilgili karşılıklı sohbet edildiği öğrenildi.

“MÜCADELEMİZ LİDERİMİZE YAKIŞIR NİTELİKTE OLMALI”

Bu arada çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Körfez Belediye Başkan aday adayı Ferhat Selvi, “Türkiye çok önemli bir seçim döneminde. Mayıs ayında kazanılan genel seçim zaferinin bir anlamı olması için yerel seçimlere de aynı azim ve kararlılıkla girmeli ve bizler liderimize yakışır bir mücadele ile zafere ortak olmalıyız.

19

“CUMHUR İTTİFAKI BİZZAT MİLLETTİR”

20

Bu noktada Türkiye’nin ve Türk milletimizin ortak iradesi haline gelen Cumhur İttifakımızın her zamankinden daha güçlü bir bağ ile birbirine bağlı olması, milletin iktidarının yerel ölçekte de devam edeceğini aslında hepimize müjdelemektedir. Cumhur İttifakı milletin sesidir, hatta bizzat millettir” dedi.

21

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir